Ovaj znak je zavodljiv, ali i ćudljiv

Osobe rođene u znaku Bika ponekad se mogu prepoznati već na prvi pogled. One se odvajaju od ostalih pripadnika Zodijaka po svojoj zavodljivoj i pomalo ćudljivoj prirodi.

Po svom ponašanju, temperamentu ili po fizičkom izgledu ostavljaju utisak koji je veoma prijatan i dopadljiv široj okolini. Imaju dobar ukus i naglašenu potrebu za uživanjem. Drugačije rečeno, osobe rođene u znaku Bika jesu osobe koje drže do principa, a ti principi najčešće navode na raznovrsna zadovoljstva, bilo da je reč o nekom čulnom, estetskom ili materijalnom potkrepljenju.

U osnovi, poseduju senzualnu prirodu koja ima velike prohteve u svemu onome što pothranjuje njihova čula i njihove emocije. Međutim, trebalo bi naglasiti da su Bikovi u osnovi veoma podložni materijalnom carstvu i da su veliki konformisti. Znači, da bi Bik došao do emotivnog zadovoljstva i vrhunca, potrebno je da prethodno oseti materijalnu sigurnost i da je okružen lepim, prijatnim i udobnim stvarima.

Dakle, osobe u znaku Bika su konformisti koji umeju da uživaju punim plućima i zbog toga pažljivo čuvaju svoje malo carstvo. U svakom slučaju, njihova odanost tradiciji, porodičnom životu i njihova privrženost ljubavnom partneru predstavljaju njihove velike vrline. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da je Bik praktičar koji čvrsto, sa obe noge, stoji na sigurnom postolju; pri tom je naročito važno da to postolje mora biti veoma skupoceno – ukoliko je Bik okružen sjajem i luksuzom i ukoliko uživa u raskoši, onda postoji preduslov za ljubavno blagostanje.

Zatim, njihova romantičnost,  senzitivnost i izlivi emocija kontrolisani su i dozirani. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti na pravilo da Bik sve drži pod kontrolom dok u jednom trenutku ne izgubi tu svoju kontrolu i onda na površinu izbije njegova destruktivna crta, ali i ona rušilačka snaga. Prava sreća je što se takve situacije dešavaju veoma retko i što one brzo prolaze. Uostalom, Bikovi imaju inertnu prirodu i naglašenu potrebu da se dopadaju drugima i baš zato ne preuzimaju inicijativu, već sebe pokazuju u najlepšem svetlu. Iz toga sledi zaključak da ove osobe svesno ili nesvesno očekuju od svoje okoline različite signale, poruke, udvaranje ili inicijativu i onaj prvi korak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bikhoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar