Baš ga briga: ovaj znak živi za – trenutak

Žestoka i nagla priroda ovog znaka čini da on mrzi sve što je komplikovano i što ga može naterati da beskorisno troši snagu.

Instinktivno se sklanja od preterano senzibilnih osoba ili onih koje su nesposobne da shvate njegovu prirodu.

Više voli da se direktno, frontalno suočava sa situacijama, bez razmišljanja o riziku i posledicama koje može doneti ovakav način akcije.

Ne može se zaobići činjenica da uvek nosi u sebi snažnu moralnu osnovu koju čvrsto poštuje.

Živi u sadašnjosti, zaboravljajući ono što je prošlo i interesujući se za budućnost samo kada odluke u vezi s njom postanu aktuelne.

To je O V A N (između 21. marta i 20. aprila).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bože, da li je moguće da ima toliko glupih ljudi, koji vjeruju u horoskop ? Ti, Andrej, moraš da imaš ljubavnicu zato što je takva tvoja psiha (kao i VEĆINI muškaraca) i to ti NEMA NIKAKVE VEZE sa horoskopom !

  • ANDREJ

    Svi smo mi „zarobljenici“ zodijackog znaka u kome smo rodjeni.Mozemo da „otimamo“,mozemo da se trudimo koliko hocemo,da „otrgnemo“ osobinama kojima nas je Priroda podarila rodjenjem,ali…uzalud.Evo,moram poci od svog primera.Ozenjen sam lepom mladom zenom,cak mladjom od mene 15 godina.Divno mi je u braku,nemam ni jednu rec da kazem da mi nesto nedostaje.Ali ne vredi,ne mogu protiv svog zodijackog znaka.U mom znaku pod kojim sam rodjen,lepo pise:“Ljudi rodjeni u ovom znaku,moraju uvek istovremeno,imati dve zene za vodjenje seksa.Verujte mi na rec.Borio sam se godinu dana,da „neutralisem“ taj deo zodijaka,koji govori da moram da imam dve zene za seks.Medjutim,nisam uspeo.Morao sam na kraju da „podlegnem“ snazi mom zodijackog znaka,i sada stvarno imam pored zene i ljubavnicu.Ja sam jako moralna osoba i krivo mi je zbog toga.Ali,sta cu ne mogu protiv onoga,sto mi je priroda odredila.Ne kazem,lepo mi je kada odem kod ljubavnice,bas se onako posteno….ali,savest me grize,sve dok ponovo ne legnem u krevet ljubavnice.i tako stalno.Cas me grize savest cas uzivam i…zivot tece dalje,iz „ove se koze ne moze“,sto nas narod lepo rece.!

  • Nataša Gajić

    1/… „zašto komplikovati prošlost i budućnost kad može samo sadašnjost“- suze padalice bez morala… padaju bez njega