Ovih 5 znakova horoskopa su pravi očaj kada je trošenje i novac u pitanju – ne znaju za meru!

Ako govorimo o novcu, postoje dve grupe ljudi – oni koji ne štede novac i oni koji gledaju da uštede svaku paru.  Ovo je 5 znakova horoskopa koji baš i ne znaju da štede, jednostavno i ne vole da štede, čak ni za crne dane.

Strelac

Oni žive u trenutku, sada za sada i ne gledaju u budućnost. Strelci gotovo nikada ne ulažu ni u materijalne stvari, pa nemojte očekivati da će nositi skupu odeću.

Vaga

Često pripadnici ovog znaka horoskopa znaju da „zaglave“ u kreditu jer neodgovorno kupuju i troše novac sa kartice. Smatraju se lenjim znakom kada su u pitanju finansije i uopšte ne štede.

Blizanci

Pošto je ovo društveni znak zodijaka, Blizanci žele da ostave najbolji utisak pred svima. U izlascima su ekstravagantni, a istina je da sebi mogu priuštiti najjeftiniji brzu hranu. Takođe, znaju da kupuju stvari koje im uopšte nisu potrebne.

Ovan

Ovaj znak ne može da kaže ne kada ih neko pita za pozajmicu, pa su im ruke veoma raširene čak i ako jedva sastavljaju kraj s krajem i nemaju novac uopšte. Upravo ovo  može da ih gurne u ambis i da na kraju bukvalno ostanu bez  ušteđevine.

Škorpija

Škorpija  kao znak horoskopa može da „propadne“ ako se druži sa nekim ko ima skup ukus. Na primer, da bude sa osobom koja zarađuje mnogo novca, a Škorpija opet neće dozvoliti da partner sam snosi troškove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskopnovacrasipniksavet
Komentari (0)
Dodaj komentar