Ovo su NAJINTELIGENTNIJI znakovi Zodijaka, teško ćete ih „preveslati“

Verovali ili ne u horoskop i njegova predviđanja, postoje neke generalne, uopštene karakteristike za određene znakove. Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi u astrologiji, poznati po neverovatnoj sposobnosti prilagođenja na nepoznate situacije.

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak, treća kuća je njegov zadati položaj, a njegov je planetarni vladar Merkur. Način na koji vladaju stvarima, pričaju, koketiraju i naizgled menjaju mišljenje iz sekunde u sekundu, samo pokazuje koliko brzo njihov mozak funkcioniše.

Kad uđu u učionicu ili drugo okruženje koje zahteva učenje, Blizanci su sjajni kad je posredi sticanje akademskog znanja. Ali svoj puni sjaj postižu u situacijama koje nalažu prenošenje tih podataka.

Kao znak govora i umrežavanja, Blizanci brzo uče kad mogu nekoga slušati, a njihova sposobnost povezivanja sa širokom lepezom različitih profila ljudi čini ih fantastičnim učiteljima.

Devica

Devica, kojom isto tako vlada Merkur, rođena je za istraživački rad. Voli da sastavlja popise činjenica i podataka, vodi detaljne proračunske tablice i traži i analizira obrasce i anomalije.

Ono što Devicu čini tako sposobnom su njene sposobnosti organizacije. Čini se kao da u glavi ima ogromnu bazu podataka u kojoj je sve što je ikada naučila savršeno kategorizovano i označeno. U trenutku je sposobna da zaviri u svoje ‘ladice’ i iz njih izvuče šta joj je potrebno, čak i ako je posredi neverovatna sitnica koju bi neko drugi davno zaboravio.

Vaga

Između tendencije Vage da udovolji svima (mrze početne argumente) i brige koju ulažu u svoj  izgled (velike su estete), pripadnici ovog znaka u početku bi se mogli činiti pomalo plitkima, a na ‘prvu’ nikako ne deluju kao ‘hiper inteligentne’ sveznalice.

Ali izgled i prvi dojam znaju da prevare – ovaj vazdušni znak ima i te kakav ‘kliker’. To se katkad lako zanemari jer retko svoju inteligenciju ‘trljaju’ nekom na nos. Ali jednom kad postanu sigurne da mogu da podele svoje znanje, a da niko ne misli da se ponašaju bahato rado će učestvovati u bilo kom akademskom razgovoru.

Strelac

Ovaj znak upravlja istraživanjem i višim učenjem. Za razliku od Vage, oni nemaju potrebu da svoje znanje dele sa svima. Strelce zanima toliko tema da ne mogu zamisliti da neko ne deli njihov entuzijazam u istraživanju istih.

Rado će raspredati o filozofsko-teološkim teorijama u kojima će tek retki vladati materijom, a ništa im nije draže nego da pokrenu razgovor u kojem će oni držati glavnu reč.

Jarac

Ovaj znak je usmeren ka cilju, praktičan i efikasan. Jarčeva stručnost možda ne pokriva širok raspon tema, ali kad je reč o odabranim poljima, niko nije načitaniji od njih.

Pripadnici ovog znaka će se rado udubiti u svaku studiju koja će im pomoći da uspeju. Nisu zadovoljni samo učenjem teorije, jedva čekaju da primene stečeno znanje u praksi, stoga su savršeni partneri u laboratoriji na časovima hemije.

Vodolija

Tehnologija i napredak u središtu su interesa ovog znaka. Ne samo da Vodolije čitaju i pamte sve što ima veze s navedenim, već je to i polazišna tačku njihovih ideja.

Vodolija je posvećen pronalaženju velike, temeljne ‘Istine’ s velikim ‘I’, tako da nikad nije zadovoljna ako se nešto proglašava istinom, čak i ako tako piše u knjizi. Mora sama da sazna i uveri se dokle seže ta ‘istina’.

Same informacije nisu dovoljne za Vodolije. Oni žele da imaju pouzdane izvore koji će im omogućiti izradu sigurnosnih kopija vrhunskih ideja i teorija koje ključaju u njihovu mozgu. Budite pažljivi, jer obično su u pravu, prenosi story.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopinteligencija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Devica Devica, kojom isto tako vlada Merkur, rođena je za istraživački rad. Voli da sastavlja popise činjenica i podataka, vodi detaljne proračunske tablice i traži i analizira obrasce i anomalije. Ono što Devicu čini tako sposobnom su njene sposobnosti organizacije. Čini se kao da u glavi ima ogromnu bazu podataka u kojoj je sve što je ikada naučila savršeno kategorizovano i označeno. U trenutku je sposobna da zaviri u svoje ‘ladice’ i iz njih izvuče šta joj je potrebno, čak i ako je posredi neverovatna sitnica koju bi neko drugi davno zaboravio.- NJENO DETALJISANJE NIKAD NIKO NE ZABORAVI I KAD JE KRATKO