Pripadnici ova 4 horoskopska znaka bez problema će se venčati – zbog novca

Ova 4 horoskopska znaka neretko se zaljubljuju zbog novca i oni jednostavno ne mogu da zamisle svoj svet bez para i bogatstva.

Bez obzira na to vole li svog partnera ili ne, neke osobe instiktivno privlače oni koji imaju puno novca. Ne mogu sebi da pomognu i jednostavno imaju tendenciju da se zaljubljuju u bogate. Premda se ljubav ne može kupiti, nekim horoskopskim znakovima srce malo brže zakuca kad je novac uključen u ljubavnu priču.

1. Bik

Kada bi morao birati između ljubavi i bogatstva, bik bi izabrao bogatstvo. Usprkos činjenici da je bik jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, on ne može živjeti bez života koji si je sam izgradio. Vjerojatno će bik izići iz svoje komforne zone tek ako je u pitanju novac ili mogućnost novčane koristi od ljubavne veze, premda su tvrdoglavi i kruti u pogledu svog načina života.

2. Jarac

Kako bi osoba rođena u ovom zemljanom znaku mogla da otvori svoje srce, uvek mora da se oseća finansijski sigurno. Jarci su spremni da se odreknu kratkoročnih nagrada kako bi sledili dugoročne ciljeve, od kojih neki mogu uključivati novac. Novac i ljubav idu ruku pod ruku za praktičnu dušu poput Jarca. Osobe rođene u znaku Jarca često su bez emocija, a njihov jedini osećaj zadovoljstva je kad akumuliraju više novca i statusa.

3. Škorpija

Kada je novac u pitanju, osobe rođene u znaku Škorpije sklone su da donekle budu pragmatične. Imaju beskrajnu strast za luksuzom. Oprezni su i predani u potrazi za finansijskim sredstvima. Premda je Škorpija vrlo tajnovit znak, biće im drago ako pronađu trajnu vezu, a biće dodatno zadovoljni ako dobiju i neke bonus finansijske nagrade koje dolaze uz partnera.

4. Strelac

Strelac je vatreni znak koji voli da istražuje nove lokacije i stalno je u potrazi za avanturom. Jednostavno zato što žele akciju i zabavu u svom životu, mogu se zaljubiti u nekoga zbog novca ako ta osoba može da im ispuni želju za putovanjima u finansijskom smislu. Veća je verovatnoća da će pratiti novac ako namirišu svoju korist u tome…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakhoroskopnovacznaci
Komentari (0)
Dodaj komentar