Savršena biljka za vas prema vašem horoskopskom znaku

Izaberite savršenu biljku za vas prema vašem znaku.

OVAN: FIKUS
Odvažni, dinamični i kompetitivni – samo su neke od osobina koje opisuju osobu rođenu u znaku Ovna. Fikus puzavac (Ficus pumila), koji će prekrasno izgledati u svakom domu, biljka je koja će se hrabro penjati vašim zidom, ako joj dozvolite.

BIK: HOYA KERRY – „ZELENO SRCE“
Karakteristike ovog znaka su snaga, odanost i poverenje. Zelena biljka u obliku srca je dobar izbor za ovaj senzualni znak horoskopa.

BLIZANCI: ZELENI LJILJAN – „PAUK BILJKA“
Ova biljka poznata je po tome što se veoma dobro prilagođava svim prostorima. Puno ili malo svetla, njoj je potpuno svejedno. Savršena je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, koji su poznati po svojoj nežnoj naravi, raznovrsnosti i prilagođavanju.

RAK: MARANTA LEUCONEURA – „MOLITVENA BILJKA“
Osobe rođene u znaku Raka su poznate po jakoj intuiciji, empatiji i zaštitnički su nastrojene prema ljudima koje vole, pa je ova biljka, poznata i kao „molitvena“ odličan izbor za njih.

LAV: BROMELIJA
Ovo su tropske biljke poznate po svojim prekrasnim listovima, što ih čini savršenim za osobe rođene u ovom znaku koji su dramatični, otvoreni i vatreni.

DEVICA: FILODENDRON
Device su praktični ljudi pa je za njih idealan odabir biljka koja se lako održava a jedna od njih je upravo filodendron.

VAGA: SPATIFILUM
Diplomatski nastrojene, graciozne i pravedne, samo su neke od karakteristika osoba rođenih u znaku Vage. Ova biljka iz porodice ljiljana je za njih idealan odabir, a osim što su veoma lepe, brinu se za prečišćavanje vazduha u domu.

ŠKORPIJA: ZLATNA PUZAVICA
Zbog strastvene prirode često ih zamene za vatreni znak, iako su oni u stvari vezani za vodu, pa je ova biljka koja obožava vodu dobar odabir za njih. Često se smatra biljkom prijateljstva, a ko je bolji prijatelj od jedne škorpije?

STRELAC: MONSTERA
Otvorena i vesela narav Strelca odlično se slaže s ovom neobičnom biljkom poznatom i kao „biljka švajcarski sir“ . Slobodno je nabavite za dom, ali pripazite ako imate ljubimce jer je za njih otrovna.

JARAC: KALANHOA
Baš poput pripadnika ovog horoskopskog znaka, ova je biljka neovisna i ustrajna.

VODOLIJA: KRUNICA – SENECIO ROWLEYANUS
Jedinstven i poseban izgled ove biljke savršeno odgovara ovom znaku kojeg krase iste osobine.

RIBE: CVET ZLATNE RIBICE – NEMATANTUS
Kreativnost i empatija su karakteristike ovog horoskopskog znaka, a ova biljka prekasnih narandžastih cvetova je idealan par za ove maštovite ljude, piše Ordinacija.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biljkahoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar