Sklanjajte im se s puta: ova 3 znaka najlakše je RAZBESNETI

U stanju su da planu i zbog sitnice. Sklanjajte im se s puta! Proverite jeste li možda i vi među njima.

Ovan

Tvrdoglavi i često jako nervozni, skloni su burnim reakcijama. Razbesne se ako se ne slažete s njihovim stavovima, a vaše kritike vide kao ruganje. Vrlo su tvrdoglavi i ne dopuštaju da im se nameće mišljenje.

Devica

Perfekcionisti koji su veoma samokritični, ali i hiperkritični prema drugima ako ne ispunjavaju njihova previsoka očekivanja.

Škorpija

Ponosni su i uvrediće ih i najmanja kritika na račun njihovog izgleda. Od njih uvek možete očekivati i burnu reakciju jer su po prirodi svađalice, ali i osvetoljubivi. Izbjegavajte ih i kada imaju loš dan jer će se vaš pokušaj da ih oraspoložite završiti svađom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Device su jako teške kao osobe ,ali dobro sigurno.Uglavnom sve skoro imaju iste osobine. Mama mi je devica u horoskopu ..tako znam.

  • Anonimni

    Bez potrebe opravdavanja device, ne mogu da ne kazem da device uopste nisu perfekcionisti,samokriticne u meri koja ukazuje samoj sebi na pogresne postupke a nemaju odredjena ocekivanja od bilo koga dok nije neka veza gde postoji prirodan stepen uzajamnog postovanja,podrske,poverenja.sto je slucaj kod svih zodijaka. tako da devica ne strci ni u kom smislu kritizerstva.

  • zorka

    auhhhhhhhhhh…pa device su opšte poznate po kratkom fitilju

  • Anonimni

    Kada se postavi optimalni prag tolerancije kojii je merilo ljudskog uracunljivog ponasanja moze se ovako proizvoljno karakterisati ljudsko ponasanje od strane astrologa.Da bi se to postiglo potrebno je merenje toleancije svih predstavnika zodijaka u identicnim zivotnim situacijama ,stoga kao devica ne prihvatam kritiku“kratkog fitilja:..