Svi ga vole: NAJPOZITIVNIJI horoskopski znak

Srećniji je od svih…

Ako se ne osećate najbolje i potrebna vam je vesela osoba prepuna pozitivne energije koja će vam ulepšati dan, zvaćete osobu rođenu u ovom znaku.

Reč je o Strelcima. Naime, osobe rođene u znaku Strelca gotovo su uvek nasmejane i energične, ali i spremne za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava.

Oni se bude se osmehom i odlaze u san s osmehom, znajući da je pred njima još jedan dan prepun novih avantura i lepih iskustava. Čak i kada se nađu u lošoj situaciji, Strelci iz nje izvuku nešto pozitivno. Osim toga, oni su sjajni prijatelji i uvek su tu za osobe koje vole.

Oni su jednostavno sjajne osobe koje su vam potrebne u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (10)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    @Anonimni imIskreni !Procitajte clanak od 30.01.2021.U tom clanku je STRELAC A I VI NESRETNE DUSE .ALI STA JE TU VAMA STRELAC TAKI STE .ZATRAZITE POMOC MA KOLIKO GA MRZELI DOBICETE!

  • Biljana

    Sve je.baš tačno, pravi opis strelca

  • Anonimni

    Cemu onda CLANAK NA ISTOJ OVOJ STRANICI DA TREBA BEZATI OD NEVERNOG STRELCA ???Imate li odgovor ali VALIDAN I ISTINIT?

  • ISKRENO

    Ima i toga kod Strelca, ali pogledajte ovo objavljeno na sajtu Krstarice 12. 12. 2019. za Strelca : Gleda samo sebe. Najbitnije im je da dominiraju u svakoj situaciji.Često će vas povrediti svojom bezosećajnošću i nepromišljenim rečima. Naročito iritira njihova nesposobnost da slušaju druge i da se posvete tuđim problemima, a ne samo svojim. To je Strelac.

    • Anonimni

      Pisac tog clanka pa i vi koji ga podrzavate niste mnogo srecni ljudi.Sa STRELCOM mozete biti veseli ,raspolozeni ,puni pozitivne energije ,zatrazite mu i dobice te svaku vrstu pomoci to je STRELAC.STRELAC veciti putnik covek koji lako slapa prijateljstva ,postuje druge i verujte mi PRIJATELJSTVO mu je vaznije OD DOMINACIJE .I tamo gde je on glavni u bilo cemu vlada ,prvenstveno drugarstvo pa sve pstalo .Pozzzzz STRELAC-DUPLI 77 godina 5 kontinenata obisao i 11 stranih kompanija .Zamislite u 11 stranih preduzeca radio po ugovoru .Ajde probajte vi mladi kriticari ,samo probajte u 2 tudje zemlje!I na kraju pa ko vise slusa druge u razgovoru od STRELCA .Zato i imate dva drugacija clanka ovde!

    • Anonimni

      Procitaj clanak 21.02.20

  • Anonimni

    Kada se moj Strelac rodio , prvo što sam videla na njoj bio je osmeh .Neverovatno , ali istinito !

  • olivera

    tako je

  • Anonimni

    Falim te BOZE konacno jedno pravo tumacenje.I drugacije nemoze biti jer to je STRELAC!

    • Anonimni

      Niko nije pozitivac u svemu ko STRELAC!