Veliki NEDELJNI horoskop (od 13. do 19. septembra 2021)

Ovan

Nepovoljan vam je period za posao i može da dođe do promena koje niste želeli. Na polju ljubavi vas očekuje neka svađa sa voljenom osobom, moguće i udaljavanje. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi vezani za osetljiva leđa, kičmu, ukočenost kao i probleme sa bolnim kostima itd. Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas muče.

Bik

Moguće je da na polju suda i inostranstva nećete imati sreće kao što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas nešto slabija komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući problemi zbog većeg unosa alkohola, ali i tegobe koje mogu biti vezane za holesterol, krvotok, jetru, žuč, pankreas i tome slično.

Blizanci

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu. Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

Rak

Očekuje vas prekid stare poslovne saradnje kojom niste bili zadovoljni neko vreme. Kada je u pitanju ljubav moguće su veće svađe sa voljenom osobom, meša se treća osoba. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomakom, varenjem, bubrezima ali isto tako i sa generalnim osećajem malaksalosti, slabosti. Odmarajte u ovom periodu. Ne naprežite se.

Lav

Veliki obim posla vam stvara tenziju i u žurbi obavljate većinu stvari. Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa osobom koju volite ali sve će se prevazići. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta, pa bi bilo dobro da tokom ovog perioda mirujete, da povećate unos vitamina i da generalno pazite na sebe.

Devica

Kod vas se vidi prilika da odmorite od većeg broja obaveza, pošto vam ostaju samo neke sitnice koje treba da završite. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas nova prilika za vezu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa donjim delom leđa, ali i sa manjim povredama, upalama mišića ili istegnućima pri fizičkoj aktivnosti pa budite na oprezu.

Vaga

Možete da očekujete da ćete na polju privatnog posla imati neke nove stresove ali i vraćanje starih problema. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas neko manje razočarenje. Na polju zdravlja takođe nije sjajna situacija, osetljivi ste i podložni problemima i to pogotovo kada su u pitanju stomak, probava, bešika i generalno predeo abdomena.

Škorpija

Možete da očekujete pokretanje novih poslovnih pregovora koji će vam biti značajni. Na polju ljubavi sledi manji konflikt sa partnerom ali nakon toga i pomirenje. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa bolovima u grlu, disajnim putevima, sinusima. Moguća je prehlada ali i upalna, bolna stanja i virusne infekcije takođe.

Strelac

Ukoliko ste imali neke planirane troškove ili veće kupovine oni sada stupaju na scenu. Kada je u pitanju ljubav konstantno osećate neku dozu nesigurnosti. Na polju zdravlja su mogući problemi sa osetljivim zubima, desnima, jezikom, sluzokožom i generalno usnom dupljom. Krajnje je vreme da se obratite stomatologu radi kontrole i pregleda.

Jarac

Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti napeta, tenzična i da će biti poslovnih problema. Na polju ljubavi niste posvećeni partneru jer nažalost nemate dovoljno vremena. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas mogući problemi sa glavoboljom, povišenim krvnim pritiskom, očima, upalama, bolnim stanjima kao i opekotinama ili povredama.

Vodolija

Pred vama je faza u kojoj će nedostajati konkretna realizacija na polju posla. Kada je u pitanju ljubav osećate dozu neizvesnosti i strepnje u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa cirkulacijom, ali i sa psihom, nervozom, depresijom. Moguća je generalno bezvoljnost ili pad energije u ovom periodu kod vas.

Ribe

Izbegavajte sklapanje novih poslovnih odnosa i partnerstava u ovom periodu. Na polju ljubavi imate probleme u vezi zbog mešanja zajedničkih prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje generalno nemate preterano velike probleme. Povećan unos magnezijuma i kalcijuma bi mogao da vam prija. Osluškujte svoje telo i nemojte da se forsirate u bilo kom smislu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Vama i dalje horoskop pise neki pesimista. Jedina radost i nada su nam u ovoj zemlji da procitamo lepe reci i dobijemo snagu da prezivimo jos jednu nedelju. Svi znamo da je ovo zamlata i da se ne odnosi ni na koga od nas tacno i precizno. Ljudi koji ovo citaju trebaju optimizam, nadu, nadahnuce…. kad procitamo ovakve horoskope vi nam kazete da se odma roknemo. Nemoguce da je bas svima svaka nedelja sranje. Stvarno otpustite vise ovu budalu od astrologa da bude da je bar sebi pogodio. Svima koji odluce da ipak iskusaju sanse za nesto lepo u narednoj nedelji puno srece- mozete vi to. Kiss Pozdrav Srecno