Veliki NEDELJNI horoskop (od 14. do 20. septembra 2020)

Ovan

Prilično ste samouvereni, vredni i fokusirani na ciljeve. U toku je uspešna poslovna nedelja tokom koje možete očekivati priliv finansija. Emocije su vam intenzivne i u potpunosti se posvećujete partnerki. Pričuvajte glavu. Počeo je nepovoljan period koji može doneti zdravstvene probleme.

Bik

Prilično ste netolerantni prema saradnicima i smatrate da su vaše poslovne ideje najbolje. Tvrdoglavo odbijate sve sugestije, čak i one koje idu u vašu korist. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo poznanstvo i flert. Nećete biti zainteresovani za produbljivanje odnosa. Što se tiče zdravlja bićete nervozni.

Blizanci

Posao vam ne ide od ruke. Štagod da započnete iskrsnu neočekivane prepreke koje iziskuju naknadni trud i vreme i odlažu realizaciju obaveza. Ljubav je povezana sa mestom van vašeg boravka. Možete sa partnerkom otići na kraći put ili upoznati osobu koja nije iz vašeg mesta. Što se tiče zdravlja očekuje vas pad raspoloženja.

Rak

Pred Rakovima je odlična radna nedelja. Biće energični, uporni i sa mnogo vere će krenuti u rešavanje poslovnih problema. Ono što je najbolje je da će biti uspešni u tome. Na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja. Status quo će potrajati tokom cele nedelje. Kada je zdravlje u pitanju treba da obrate pažnju na ishranu.

Lav

Pred Lavovima je teška, nepovoljna i frustrirajuća radna nedelja. Neće moći da veruju na kako niste poslovne grane su pali. Ovakav poslovni debakl davno nisu doživeli. Oblast ljubavi karakteriše komunikacija što znači da može doći ili do novog poznanstva ili do ozbiljnog razgovora sa partnerkom. Zdravlje je solidno.

Devica

Device su fokusirane prvenstveno na poslove koji donose brzu zaradu. Malo su zabrinute zbog posla, mada ih čeka poslovno pokretanje. Oblast ljubavi ih previše ne zanima tako da mogu čak inicirati prekid veze. Što se tiče zdravlja očekuju ih problemi sa cirkulacijom i eventualno pritiskom.

Vaga

Umetnički nastrojene Vage će briljirati tokom ove nedelje. Biće zadovoljne i emotivnom sferom. Kako su interesantne muškarcima neće im manjkati udvarača. Problemi se jedino vide na polju zdravlja. Prisutan je disbalans hormona pa mogu menjati raspoloženje i imati utisak da im telesna temperatura varira.

Škorpija

Škorpije nisu ni svesne koliko ih problema čeka. Kojeg god posla da se uhvate neće ići glatko pa će morati da ulože dodatan trud i vreme. Škorpije će biti interesantne suprotnom polu tako da ih očekuje nova ljubavna ponuda. Zdravlje je osetljivo, a problemi su vezani prvenstveno za skeletni sistem i glavu.

Strelac

Strelčevi su prilično ambiciozni, samouvereni i pokušaće da stupe u kontakt sa inostranim saradnicima. Kako im diplomatija nije jača strana može doći do nesporazuma u komunikaciji. Emotivno su više vezani za prošlost. Oblast saobraćaja je problematično prikazana pa bi bilo dobro da se potrude da izbegnu potencijalne probleme.

Jarac

Pred Jarčevima je nepovoljan period za poslovnu saradnju i za finansije. U prvom slučaju problem je međusobno nerazumevanje, a u drugom ograničenost sredstava. Kada nemaju para Jarčeve ni ljubav ne zanima. U toku je nepovoljan period za zdravlje koji donosi hronične, vremenski duge probleme sa kostima.

Vodolija

Vodolije su nezadovoljne poslovnom situacijom. Smatraju da mogu da postignu mnogo više od onog što trenutno postižu. Povoljan period za ljubav manifestuje se kroz poznanstvo sa mlađom i komunikativnom osobom. Što se tiče zdravlja, kao da su navikli na hronične probleme sa kičmom i zglobovima.

Ribe

Ribe su komunikativne, prilagodljive što će im pomoći da ostvare kvalitetnu saradnju sa saradnicima. Fokusirane su na novac i raspoložene zbog dobitka istog. Sledi im zanimljivo poznanstvo, a pre nego što progovore sa drugom osobom imaće osećaj da je u pitanju prava osoba za njih. Zdravlje je solidno, ako se izuzmu sezonske alergije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar