Veliki NEDELJNI horoskop (od 17. do 23. maja 2021)

Ovan

Tokom ove nedelje ćete na poslovnom polju biti dekoncentrisani i skloni nekim problemima. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete imati tajne sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period koji bi mogao da bude problematičan za zdravlje vašeg srca i kardiovaskularnog sistema ali možete da budete i skloni tegobama vezanim za cirkulaciju i krvotok takođe.

Bik

Pred vama je period u kojem ćete na polju posla imati stabilno i opušteno stanje. Na polju emocija vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će vas privući. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni nekim tegobama vezanim za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma.

Blizanci

Kada je u pitanju posao, očekuje vas dosta promena, pred vama je faza u kojoj su moguće manje komplikacije. Na polju ljubavi je moguće zahlađenja odnosa između vas i partnera. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa zubima. Preporučuje vam se odlazak kod zubara.

Rak

Moguće je da ćete biti nesigurni po pitanju poslovnih planova koje imate za budućnost. Na polju ljubavi bi mogao da vam se pojavi suparnik ili suparnica, neće vam biti ni malo lako da ostvarite stabilnost. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa cirkulacijom, nogama, kolenima, mogućim viškom vode u organizmu.

Lav

Pred vama je period u kojem možete da očekujete bolje stanje na polju finansija. Kada se radi o ljubavi, moguće je da ćete biti nepoverljivi i sumnjičavi prema partneru. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj biste mogli da budete skloni nekim problemima sa urogenitalnim traktom i infekcijama na tom polju.

Devica

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati dobru saradnju sa kolegama u poslovnom okruženju. Partner vam je posvećen pa se može reći da ste sada emotivno ispunjeni. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate probleme sa očima, hormonima, kožnim bolestima ili sa organima sluha.

Vaga

Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni manjim problemima kada je u pitanju posao. Nestabilna emotivna situacija vas brine i imate utisak da se partner udaljio od vas. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da budete skloni problemima zbog pada imuniteta. Posavetujte se sa lekarom.

Škorpija

Možete da očekujete povoljnu nedelju za posao, sve probleme ćete prilično lako rešavati. Kada je u pitanju ljubav, prepustićete se svojim željama u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati moguće probleme koji su vezani za povišen pritisak kao i za tahikardiju.

Strelac

Možete da očekujete da ćete uskoro početi da pravite planove za proširenje posla. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija sa voljenom osobom pored koje imate sigurnost. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa probavom. Usporen metabolizam vam stvara brojne poteškoće.

Jarac

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate poslovne promene ali i neke nesporazume sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u bliskom okruženju. Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje će kod vas biti naglašena sklonost ka virusima, prehladama i gripoznim stanjima.

Vodolija

Možete da očekujete poboljšanje finansija tokom ove nedelje, generalno ćete biti zadovoljni situacijom. Na polju ljubavi vas očekuje dobro i mirno stanje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguća je malaksalost, umor, problemi sa štitnom žlezdom, hormonima, vratnim predelom.

Ribe

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke komplikacije na polju posla, određena otežanja potiču od vas. Na polju ljubavi vas očekuje stanje koje je promenljivo. Kada je u pitanju zdravlje, takođe nastupa nepovoljna faza u kojoj biste mogli da imate probleme sa čestim glavoboljama, sinusima, vidom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Je li bi mogao da se primenjuje ovaj horoskop po isteku roka, npr. 24 i 25 do rucka barem. Jako je neophodan mojoj prababi?