Veliki NEDELJNI horoskop (od 18. do 24. jula)

Ovan

Još uvek ne osećate potrebnu dozu energije, volje i optimizma. Dosta toga želite da promenite i da pokrenete, ali kao da nemate način ili kao da odustajete u poslednjem momentu. Ta neodlučnost čuva vas od grešaka i prenagljenih postupaka, ali i od rešenja sadašnje situacije koja vam ne prija. Neki su ovih dana ostali sami, ali im je trenutno to stanje potrebno. Regenerisaćete se, ali pre u samoći nego kroz druženja. Ovo su dani uznemirenosti.

Bik

Pojačana su vam interesovanja za finansije. Prionućete na i tražićete nove načine zarade. Savet je da izbegnete donošenje pogrešnih odluka u polju posla, a ujedno da sa osobom sa kojom imate duže poslovne kontakte ne prekidate odnose zbog interesantnih novina. Voljena osoba je i dalje tu i razume vas, pa bi trebali da uzvratite sa istim razumevanjem kada se njoj počnu dešavati situacije koje je čine napetom. Vreme da se malo opustite.

Blizanci

Opet ste u punoj formi ili se barem nazire ona vaša jačina i doslednost. U danima koji su iza vas bilo je različitih prevrata i gubljenje samokontrole, ali sve je to prošlo. Velikodušna ponuda od kolege ili nadređenog na poslu će vas još više ojačati, a ismiriti i to se svakako odražava na nom polju. Slobodnim Blizancima ova nedelja pruža neslućene mogućnosti stoga izlazite što više, jer će se prilika ukazati sasvim neočekivano. Stomačni problemi.

Rak

Nemirni ste, pa iz toga dolaze loše odluke kada je polje posla u pitanju. Neko od vas će biti nestrpljiv kada je promena posla u pitanju. Za dobru komunikaciju su vam potrebne dobre misli, a vi kao da ne znate kako da plasirate svoje umeće na pravi način. Emotivno ste dosta nestabilni i konfuzni. i dalje će vaše raspoloženje varirati od ushićenosti, euforije i zainteresovanosti za ljubav. Moguć poremećaj ishrane.

Lav

Kada su u pitanju poslovi i finansije, situacija se popravlja i vi dobijate svoju šansu. Koliko ste i sami spremni na promene, to ćete imati priliku da pokažete. Budite se iz duge apatije i pasivnosti, ali od vas se zahteva da budete hrabri, odlučni i spremni na promene, koje će uslediti na svim planovima. Spontano vezivanje, dobra i iskrena komunikacija, strast sve to doprinosi da ste na sedmom nebu sa jednim Lavom. Umorni ste.

Devica

Device nisu sumnjičave prema svojim poslovnim partnerima, ali će im neka situacija zasmetati, pa će dobro se raspitati da li kolega nešto ne krije od njih. Biće opreznije. Za Device dolazi još jedan nemiran i nestabilan period na planu emocija. Vaša osetljiva psiha i emocije su promenjljivi. Bićete voljni i raspoloženi za ljubav i ta promena će i vašem partneru prijati. Moguće su hronične tegobe.

Vaga

Veliki pregovori su na vidiku, ali vaša energija nije na stabilnom nivou, malo više naginjete depresiji, pa je moguće da na početku nedelje propustite neke bitne stvari i dogovore na polju posla. Budi se ove nedelje u vama zainteresovanost za partnera i za ljubav uopšte. Ako ste u vezi ovo je prilika da neke stvari dovedete u red i rešite neslaganja između vas i partnera koja već duže vreme traju. Moguće povrede zglobova.

Škorpija

Sve što je uhodano imaće uspeha tokom ove nedelje. Pazite se novina u bilo kom smislu te reči. Istrajte u naumu da dođete do bitne osobe kada je vaš posao u pitanju. Ne preporučuje se da odlučujete umesto šefova i nadređenih u slučaju da su oni odsutni. Ovih dana imaćete manje rasprave u familji što se tiče vašeg ličnog života. Zajedljivi su komentari i partnerove rodbine, ali ne pridajte tome značaj. Fizička slabost.

Strelac

Strelci će u narednom periodu više biti posvećeni poslu i finansijama, a manje ličnom životu i partneru. Imate dosta obaveza, ali i energije i nastojte da budete uporni i istrajni u svojim zamislima i planovima, jer možete naići na prepreke i odlaganja, ali uspeh neće izostati. Pustite loše neka ostane u prošlosti, oslonite se na ono dobro što vam dolazi, jer partner neće praviti iste greške. Ne bi bilo loše da posetite stomatologa.

Jarac

Prilika ima za vas koliko hoćete, ali je pitanje koliko ste vi spremni da se upustite u neke priče koje za vas predstavljaju novine, a vi ste još uvek onaj/ona koja bi više da hoda starim stazama kada je posao u pitanju. Ako ste u dugoj vezi, a posebno oni koji su u braku biće u prilici da se raduju nekom partnerovom uspehu ili napredovanju. Nesanica, ali ona koja će biti prolazna posebno posle toplog mleka ili čaja.

Vodolija

Vodolije će ovu nedelju uglavnom posvetiti poslu, svakodnevnim obavezama, planovima vezanim za putovanja i svoju profesiju. Svi koji se bave nekim javnim poslom ili umetnošću imaće dosta uspeha. Partner će se truditi da napravi dobru atmosferu, bez obzira na probleme, što može još pojačati vašu nervozu, pa svađe i nesporazumi gotovo da su neizbežni u ovom periodu. Prolazne glavobolje.

Ribe

Jaki ste, odlučni i spremni za nove poduhvate i rizike. Dosta ste nervozni i nestrpljivi, ali ne biste smeli da odustajete od svojih planova i ambicija. Uspeh vas čeka, iako ste sa dosta sumnje gledali na ishod. To će vam dati dodatnu energiju i upornost koja vam tako često nedostaje. Oni slobodni će imati nekoliko uzbudljivih i romantičnih susreta. Nećete mnogo oklevati da razaznate koja je osoba idelana za vas. Zabrinuti ste za svoje zdravlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar