Veliki NEDELJNI horoskop (od 27. jula do 3. avgusta 2020)

Ovan

Sudbina vam je naklonjena u narednom periodu, pa na polju posla možete da očekujete pozitivne pomake i značajne promene. Na polju ljubavi vam dolazi prilika za neku avanturu. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete biti opušteni, rasterećeni i zadovoljni. Osećate se dobro i imate puno energije u sebi.

Bik

Polje finansija vam ide jako dobrim tokom. U narednom periodu ćete biti sve zadovoljniji svojom zaradom. Na polju emocija pokazujete posesivnost ali nemate veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja neće biti većih problema ako ne budete konzumirali alkohol i ako budete spremni da vodite računa o sebi.

Blizanci

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke manje nesuglasice sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, voljena osoba vam pokazuje da je spremna da se maksimalno potrudi oko vas. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj mozete da budete skloni gojenju pa o tome povedite računa. Pazite na svoju ishranu.

Rak

Imate želju da ostvarite proišrenje posla. Vaše ambicije rastu i spremni ste za nešto više. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete uživati sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa jetrom i holesterolom pa povedite računa.

Lav

Imaćete dosta sreće na polju posla okom ove nedelje. Ne očekuju vas veći problemi. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam faza koja vam donosi poznanstvo i zaljubljivanje u novu osobu. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa srčanim sistemom.

Devica

Moguće je da osećate da su u vašem bliskom okruženju prisutna razna previranja na poslu i da imate nestabilnu situaciju. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam period koji donosi manju krizu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam je probavni trakt osetljiv pa biste trebali da vodite računa o svojoj ishrani.

Vaga

Možete da očekujete da ćete tokom narednog perioda dobiti neke lepe vesti koje će vam biti značajne za polje posla. Na polju emocija vam sledi faza u kojoj ćete sa partnerom imati manje probleme u komunikacji. Kada je u pitanju zdravlje, osećate se dobro i nemate većih tegoba. Povoljan vam je ovaj period.

Škorpija

Očekuje vas nedelja koja vam donosi značajne promene i poboljšanje na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete neke važne odluke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete imati manje poteškoće sa štitnom žlezdom, grlom i vratnim predelom koji vam je osetljiv.

Strelac

Nije vam povoljan period na polju posla. Moguće je da ćete imati neku manju štetu ili gubitak. U ljubavi se trudite da budete iskreni prema voljenoj osobi ali nekada ste i brzopleti. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj možete da budete skloni niskom pritisku, vrtoglavici i glavoboljama pa se čuvajte.

Jarac

Izbegavajte donošenje važnih poslovnih odluka tokom ove nedelje. Nije vam povoljan period za promene na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav sledi neka tajna veza ili prilika za avanturu. Kada je u pitanju zdralje, moguć je umor i manji pad energije kod vas. Važno je da povedete više računa o sebi.

Vodolija

Pred vama je period koji na polju posla može da vam donese stabilno i dobro stanje. U ljubavi vam sledi početak veze sa osobom koja će vam pružiti emotivnu sigurnost. Na polju zdravlja vam sledi faza koja može da vam donese manje probleme sa zglobovima, nogama ili nekim starim povredama.

Ribe

Očekuje vas period koji na polju posla može da vam donese važne promene pa i priliku za napredovanje. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam faza koja vam donosi ozbiljnu vezu. Zdravlje vam je solidno, nemate veće probleme. Povremeno su vam mogući neki manji problemi sa kičmom pa o tome povedite računa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar