Veliki NEDELJNI horoskop (od 27. juna do 3. jula)

Ovan

Samo ukoliko budete ostali maksimalno fokusirani na svoje ciljeve, ostvarićete uspeh. Imate dobro organizaciju, dovoljno energije i cilj vam je prilično blizu. Ne obazirite se na zlonamernike. Moguć je sukob sa autoritetima. Povedite računa o svom ponašanju. Potreban vam je partner za ozbiljnu vezu. Spremni ste na neke veće poteze u svom životu, ali za to vam je potrebna prava osoba. Iskrena i prava ljubav ne može nikada da se naruči. Izbegavajte preteran unos alkohola. Ove nedelje ste skloni porocima i destruktivnom ponašanju.

Bik

Možete da očekujete pomoć i podršku od strane saradnika. Nemojte nikome raditi iza leđa, otvoreno pokažite svoje namere i naićićete na pozitivne reakcije. Moguć finansijski dobitak preko polja posla. Spremni ste za akciju. Zainteresovani ste za komunikaciju sa voljenom osobom. Smatrate da nije sve rečeno imate volje da popravite neke stvari iz prošlosti koje kvare odnose medju vama. Ostavite cigarete. Pre svega pokušajte izbegavati zadimljene prostorije. Mogući su problemi sa bronhijama i disajnim putevima.

Blizanci

U prevelikoj želji da ispadnete korektni prema drugima možete lako zapostaviti sopstveni interes. To vam se nikako ne preporučuje. Ipak, trebate sebi uvek da budete na prvom mestu. Mnogi smatraju da ste prilično hrabri, jer iznosite inovativne ideje koje niko do sada nije smeo da pokaže u preduzeću . Želite nova dešavanja na emotivnom planu ali nemate dovoljno inicijative i samopouzdanja. Važno je da prvo poradite na sebi kako bi bili otvoreniji za nove ljubavi. Mogući su razni problemi na psihosomatskoj bazi.

Rak

Imaćete uspeha ako ovih dana završavate neku važnu papirologiju. Povoljna nedelja i za sve one koji se bave poslovima vezanim za administraciju, knjigovodstvo ili tome slično. Sami ne možete sve da postignete. Potrebna vam je pomoć bliskih saradnika kako biste uspeli da rešite nagomilane probleme. Voljena osoba vam zamera mnogo toga. Smatra da ste postali hladni prema njoj i sumnja u vaše emocije. Teško će vam biti da sve probleme rešite jedinim razgovorom. Potreban vam je dug i kvalitetan san.

Lav

Rešili ste da pobegnete od posla i da se izolujete od ostatka sveta. Ne možete više da preuzimate na sebe obaveze koje nisu vaše. Umorni ste od tempa koji ste sami sebi nametnuli. Vreme je za manji predah. Povedite računa o svom ponašanju, jer biste mogli da dobijete neku manju kaznu ili da napravite prekršaj na radnom mestu. Neophodno je da voljenoj osobi pružite više razumevanja. Ukoliko nastavite da je pritiskate možete samo da pogoršate situaciju između vas. Budite smireniji. Problemi sa kožom, iritacijama i aknama.

Devica

Vršite pritisak na radno okruženje, jer nisu ispunjena sva očekivanja koja ste imali. Moguće je da danas niste zadovoljni ni finansijskom situacijom. Nije pravi trenutak za isterivanje pravde. Ipak, uspevate da izađete na kraj sa svim problemima koji vas muče i mnogi vam se dive zbog toga. Možete imati veoma uzbudljivu nedelju i razna zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da se nalazite u neobičnom ljubavnom trouglu. To vas prilično zabavlja. Razmišljate o dijeti i o tome da svoju ishranu regulišete.

Vaga

Imaćete dovoljno vremena da razmislite o primedbama koje su upućene od strane lica koje je hijerarhijski iznad vas. Izvedite odredjeni zaključak, kako se greške ne bi ponavljale. Moguće je da su vas nadređeni precenili, kada su vam nametnuli više posla nego što realno možete sami da obavite. Pod velikim ste pritiskom. Period je kada mnoge veze, čak i bračne mogu zapasti u ozbiljnu krizu. Shvatite da trenutno niste gospodar situacije. Morate shvatiti da ste i vi skloni čestim greškama. Kolena će biti osetljivija nego inače.

Škorpija

Ove nedelje bićete u centru pažnje. Sve oči biće usmerene ka vama. Dakle, nema šanse da nešto „podvučete ispod tepiha“ kao što ste inače navikli. Zli jezici čekaju vaš kiks na svakom koraku. Vi ste u velikoj meri posvećeni svom poslu, ali rezultati koje očekujete još uvek ne dolaze. Imate dobar nalet romantike i kreativnosti kada je ljubav u pitanju. Potrudite se da to ove nedelje maksimalno iskoristite. Pokažite ono najbolje kada je sentimentalna strana vaše ličnosti u pitanju. Čitajte nešto opuštajuće pred spavanje, kako naredno jutro ne bi dočekali umorni kao da ste celu noć radili.

Strelac

Nesporazumi sa kolegama mogli bi dostići kulminaciju. Argumenti su na vašoj strani. Ne odustajte od svog stava, koji je ovoga puta stopostotno ispravan. Obnovite kontakte koji su vam važni. Od velikog je značaja da ne izgubite ljude sa kojima možete imati dobru saradnju. Budite dovoljno aktivni na tom planu. Mogućnost ulaska u tajnu vezu sada je najveća. Ali, obratite pažnju kako svojim ponašanjem ne bi izazvali sumnju. Niste sposobni da neke stvari vešto krijete od okoline. Sve vam se prepoznaje na licu. Povedite računa o zubima, očima i koži.

Jarac

Rešili ste da malo pobegnete od posla i da se izolujete. Ne možete više da preuzimate na sebe i one obaveze koje nisu vaše. Umorni ste od napornog tempa. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete koje ste imali na početku veze. Partner će znati da uzvrati na pravi način. Oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati zanimljiv dan sa partnerom. Slobodni Jarčevi mogu imati priliku za flert i novo poznanstvo. Slaba tačka su vam nervi i psiha.

Vodolija

Uloga vođe sve vam bolje ide. Ostavljate utisak sigurnosti, gotovo kao da uvek znate šta radite. Prava je istina da vas vodi intuicija, a ne razum. Nekada je i to dobro kada je posao u pitanju. Moguće je da ćete dobiti interesantnu ponudu kada je honorarni posao u pitanju. Bliskost koju imate sa voljenom osobom želite da zadržite na duže staze. Volite osećaj sigurnosti. Tada odlično funkcionišete i na ostalim poljima. Za slobodne Vodolije još nećete imati prilike da promenite svoj status solo igrača. Preterujete sa masnom i začinjenom hranom.

Ribe

Vama je veoma važna činjenica da imate maksimalnu podršku svojih saradnika. Oni vam daju podstrek i motivaciju da budete još bolji. Nemojte da očekujete neki veći uspeh, ako niste dovoljno spremni da se maksimalno potrudite. Nije vam uvek lako da sa voljenom osobom ostvarite kompromis. U nekim trenucima imate utisak da namerno guši vašu potrebu za slobodom. Shvatite da se stalno morate prilagodjavati jedno drugome, ako žeite da veza opstane. Skloni ste melanholiji, depresiji i promenljivim emotivnim stanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar