Veliki NEDELJNI horoskop (od 3. do 9. avgusta 2020)

Ovan

Moguće je da vas dosta toga na poslu brine i opterećuje i da vam je situacija na neki način neizvesna. Kada je u pitanju ljubav, imate strah od napuštanja i nepoverenje prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate višak energije. Veoma je važno da budete fizički aktivni.

Bik

Povoljna je nedelja ispred vas. Možete da očekujete da ćete situacijom na polju posla biti generalno zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, novo poznanstvo u vama budi lepa osećanja. Na polju zdravlja sledi povoljna faza kod vas. Ne biste trebali da imate veće probleme. Osećate se odlično u svojoj koži.

Blizanci

Sledi vam period u kojem na polju posla možete da imate neke manje probleme. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u svoje okruženje. Na polju ljubavi vam sledi miran period. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj možete da imate manje probleme sa zubima, grlom ili nekim infekcijama usne duplje.

Rak

Očekuje vas povoljan period. Nećete biti opterećeni poslom i generalno ćete imati dosta pozitivne energije u sebi. Na polju ljubavi tražite slobodu iako ste u vezi. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza koja može da vam donese sklonost ka gojenju. Potrudite se da povedete računa o ishrani.

Lav

Očekuje vas period u kojem možete da imate priliku da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Na polju ljubavi vam sledi susret sa voljenom osobom i lepi emotivni trenuci u kojima ćete uživati. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza u kojoj ćete imati sklonost ka većim problemima sa urogenitalnim traktom.

Devica

Sledi vam povoljan period za nove poslovne odluke, za nove dogovore i promene. Kada je u pitanju ljubav sigurni ste u osećanja koja vaš partner gaji prema vama i dobro se osećate zbog toga. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem možete da imate manje probleme sa alergijama ali i sa varenjem.

Vaga

Tokom narednog perioda vas očekuje veći broj poslovnih obaveza i pomalo nestabilna atmosfera na poslu. Na polju ljubavi vam sledi dobro stanje sa voljenom osobom. Sigurni ste jedno u drugo. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete biti skloni problemima, moguć je i pad imuniteta pa povedite računa o tome.

Škorpija

Pred vama je faza koja vam donosi sreću, povoljne okolnosti i uspeh na poslovnom polju. Sledi vam period u kojem biste mogli da imate i novu ljubav u kojoj bi uživali. Na polju zdravlja vam sledi faza koja vam može doneti manje tegobe sa srcem, pritiskom kao i sklonost ka tahikardiji, lupanju srca.

Strelac

Očekuje vas period u kojem možete da budete poslovno stabilni i zadovoljni svojim finansijama i primanjima. Na polju ljubaavi vas očekuje razgovor o zajednici sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje sledi vam faza koja vam donosi manje probleme sa debelim crevom i probavom. Posavetujte se sa lekarom.

Jarac

Moguće je da ćete imati želju da pravie promene na polju posla ali i da se neće odvijati baš sve onako kako vi mislite i očekujete. Na polju ljubavi vam stoji susret i spajanje sa novom osobom. Kada je u pitanju zdravlje sledi vam period koji možeda vam donese pad imuniteta i probleme, pavodite više računa o sebi.

Vodolija

Sledi vam faza tokom koje možete da budete skloni nekim manjim problemima na polju posla. U ljubavi želite stabilnost i važno vam je da vam voljena osoba ispuni sve vaše potrebe. Na polju zdravlja vam sledi faza tokom koje ćete imati manje probleme sa hormonima, štitnom žlezdom pa vodite više računa o tome.

Ribe

Sledi vam nedelja u kojoj nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Moguće je manje razočarenje. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem vam je potrebno više pažnje i nežnosti. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi period u kojem ste skloni malaksalosti i problemima sa niskim pritiskom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar