Veliki NEDELJNI horoskop (od 3. do 9. maja 2021)

Ovan

Moguće je da ćete na poslovnom planu imati malo veća očekivanja nego što bi trebalo. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa šarmantnom Vodolijom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, nervnim sistemom, kao i sa viškom kilograma ili naglim gojenjem. Pazite na ishranu i kontrolišite stanje hormona redovno.

Bik

Očekuje vas povoljan period za poslovne promene ili napredovanje. Na polju ljubavi je sve dobro postavljeno, pa ćete u ovoj fazi biti zaljubljeni i srećni. Kada se radi o polju zdravlja ne očekuju vas problemi, osim povremenih bolova u predelu leđa i kičme. Ako se to izuzme generalno ste dobro i nemate neke nove tegobe ili brige sada.

Blizanci

Očekuju vas neke veće kočnice i prepreke na poslovnom planu, nemojte da brzate ni sa čim. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da neka osoba iz inostranstva želi da vam se približi. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kožom, zubima, kostima, ali i sa cirkulacijom, nogama, kolenima, zglobovima. Budite oprezni i pazite na svoje zdravlje.

Rak

Očekuje vas novčani dobitak ili generalno poboljšanje materijalne situacije u ovoj fazi. Na polju ljubavi ste za sada pasivni, više ste okrenuti druženju sa prijateljima nego novim poznanstvima. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme sa urogenitalnim traktom, debelim crevom, krvotokom ali i sa sklonošću ka infekcijama.

Lav

Nervoza vas prati konstantno, pa lako možete da donosite pogrešne poslovne odluke. Na polju ljubavi imate sreće jer vam je partner maksimalno posvećen i trudi se oko vas. Kada se radi o zdravlju, treba da pazite na bubrege i sve parne organe- oči, uši, jajnike, pluća itd. Takođe, možete biti skloni upalnim stanjima i povišenoj temperaturi.

Devica

Očekuje vas period u kojem će posao biti na prvom mestu iako dosta toga neće ići onako kako ste zamislili. Ljubavna situacija je uobičajena, mada se polako hladite od partnera. Na polju zdravlja su mogući veći problemi sada i treba da budete jako oprezni. Posetite lekara radi redovne kontrole. Naglašena je osetljivost celog organizma.

Vaga

Možete da očekujete dobru situaciju na polju posla, prati vas faktor sreće sada. Kada se radi o ljubavi, lako sklapate nova poznanstva i vrlo je povoljan period za početak nove veze. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa povišenim šećerom ili holesterolom, pa o tome treba da vodite računa kao i o svom kardiovaskularnom sistemu.

Škorpija

Kao i uvek ste veoma energični i posvećeni poslu, a na polju privatnog biznisa sledi ekspanzija. Na polju ljubavi imate sve konce u svojim rukama i osećate se sigurno pored partnera. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje probleme zbog pogrešne ishrane, ili potrebu da preterujete sa hranom i pićem što vam se svakako ne preporučuje.

Strelac

Poslovno putovanje koje planirate bi moglo da se oduži ali ishod će biti pozitivan. Ako vam se dopada neka osoba iz vašeg bliskog okruženja sada je vreme za vezu sa njom. Na polju zdravlja možete imati manje probleme sa prehladom, gripom, virusima respiratornog trakta ili bolovima u grlu. Pazite i na sinuse. Povećajte unos vitamina i vode.

Jarac

Dolazi vam očekivana uplata i zadovoljni ste poslovno- finansijskim stanje. Na polju ljubavi nema većih promena kod vas, jedino smatrate da je partner nekada prezahtevan. Kada je o zdravlju reč, pazite na štitnu žlezdu i vratni predeo, kao i na moguće probleme vezane za gojaznost. Vreme je za promenu režima ishrane. Budite odlučniji.

Vodolija

Pazite se ljudi koji previše obećavaju ili poslova koji izgledaju previše idealno. Emocije su vam sada malo pomutile razum pa je moguće da ne vidite sve na pravi način. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za vrtoglavicu, malaksalost, bolove u glavi, nizak pritisak, pospanost, nervozu i pad koncentracije. Potrebno vam je više sna.

Ribe

Za sada nema većih promena na poslovnom planu, ova faza vam je prilično pasivna. i kada je ljubav u pitanju takođe ne preduzimate neke konkretnije korake iako bi možda trebalo. Na polju zdravlja su mogući vaši hronični problemi pa čuvajte srce, krvotok, stopala, mogući su problemi sa proširenim venama, viškom vode u organizmu i tome sl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar