Veliki NEDELJNI horoskop (od 6. do 12. jula 2020)

Ovan

Povoljan vam je period kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da ćete imati mirnu situaciju kojom ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi imate jako dobar odnos sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, treba da povedete računa o mogućim problemima sa cirkulacijom, ali i sa nervozom.

Bik

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme na polju posla zbog nekih neočekivanih preokreta. Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj možete da imate distancu od partnera. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza u kojoj ćete imati manje probleme sa kožom i zubima pa o tome povedite računa.

Blizanci

Dobra nedelja je pred vama i bićete zadovoljni okolnostima na polju posla. Dosta toga vas na polju ljubavi koči, niste spremni za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj možete da budete podložni manjim problemima sa jetrom ili pankreasom pa povedite računa o tome.

Rak

Na polju finansija imate nestabilno stanje koje vas na neki način sada malo plaši i opterećuje. Kada je u pitanju ljubav, osećate dosta ljubomore i tenzije od strane voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period u kojem ćete imati probleme sa urogenitalnim traktom, infekcijama i upalama.

Lav

Na poslovnom polju možete da imate neslaganje sa saradnicima ili sa poslovnim partnerom. Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj ćete imati priliku da uživate sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, naredni period može da vam donese prolaznu malaksalost, ali bez bilo kakvih većih problema.

Devica

Očekuje vas period koji vam donosi priliku da na polju posla ostvarite neke promene koje želite. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam faza u kojoj ćete osećati manju usamljenost. Na polju zdravlja vam sledi faza koja donosi promene, pad imuniteta i moguće probleme pa povedite više računa o sebi.

Vaga

Povoljan je period pred vama i trebalo bi da budete zadovoljni poslovnom situacijom u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate lepom poznanstvu koje vas vodi do veze. Na polju zdravlja vam je takođe naglašena dobra faza u kojoj ne bi trebalo da imate bilo kakve veće smetnje.

Škorpija

Moguće je da ćete na polju posla imati manje zastoje, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Na polju ljubavi osećate da je vreme da dođe do promena sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period koji može da vam donese manje probleme sa bešikom ili urogenitalnim traktom.

Strelac

Možete da očekujete da ćete imati manje nesporazume na poslu, ali ćete na kraju uspeti sve da rešite. Kada je u pitanju ljubav, treba da se potrudite da budete iskreniji prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vam sledi period koji može da vam donese manje probleme sa alergijskim reakcijama pa se čuvajte.

Jarac

Kada je u pitanju posao, očekuje vas povoljna nedelja koja vam donosi priliku za poboljšanje zarade. Na polju ljubavi ste spremni da pokažete da želite ozbiljnu vezu sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi period u kojem ćete biti skloni problemima koji se tiču varenja, stomaka, ali su moguće i tegobe sa zubima.

Vodolija

Na polju posla vam sledi period koji vam donosi manje promene. Moguće je da nećete biti baš zadovoljni. Kada je u pitanju polje ljubavi, voljena osoba pokazuje da ne može da vam pruži ono što želite. Zdravlje može da vam bude prilično osetljivo u ovom periodu, pa se potrudite da vodite više računa o sebi.

Ribe

Niste sigurni u nove odluke, u promene koje treba da sprovedete pa se potrudite da ne rizikujete previše. Na polju ljubavi vam sledi faza koja je prilično povoljna za neku tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete biti malaksali, bez energije i možete da budete skloni problemima sa pritskom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar