Veliki NEDELJNI horoskop (od 6. do 12. septembra 2021)

Ovan

Možete da se nadate značajnijem finansijskom poboljšanju u toku ovog perioda. Na polju ljubavi vas očekuje jako dobra faza ako ste slobodni, imaćete burne promene i avanture. Kada je u pitanju zdravlje ne bi trebali da očekujete neke veće probleme. Generalno ste snažni i energični. Međutim, treba da povedete računa o svojoj sklonosti ka porocima.

Bik

Očekuje vas generalno povoljna faza za posao ali ipak treba da se čuvate prevelikih očekivanja. Kada je u pitanju ljubav imaćete mogućnost da birate između više kandidata za vezu. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi. Takođe u ovoj fazi možete da budete skloni gojenju pa dodatno treba da vodite računa o svojoj ishrani.

Blizanci

Iako se trudite da budete skoncentrisani na svoj posao, to vam baš i ne ide od ruke. Pred vama je faza u kojoj su mofuća nova ljubavna poznanstva preko prijatelja ili u nekom bliskom okruženju. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe zbog pada imuniteta. Takođe povedite računa o svemu što je vezano za krvotok i krvnu sliku..

Rak

Na poslovnom planu konačno nećete biti preopterećeni i generalno vam sledi mirniji perioda. Na polju ljubavi možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas nekako zbuniti. Kada je o zdravlju reč, povedite računa o problemima vezanim za promenljiv krvni pritisak, kao i za kardiovaskularni sistem generalno. Izbegavajte bilo kakav stres,

Lav

Ukoliko se bavite privatnim poslom trenutna faza za vas može da bude malo rizična. Na polju ljubavi imate konflikte sa voljenom osobom i to vam svakako ne prija. Kada se radi o zdravlju, možete da očekujete period u kojem ćete imati manjak energije, a mogu da uslede i problemi sa probavom, stomakom i svim organima za varenje, kao i sa bešikom.

Devica

Povedite računa ako ste planirali bilo kakvo putovanje jer nemate dobre aspekte na tom planu. Kada je u pitanju ljubav, postoji osoba koja vam se dopada ali je najverovatnije zauzeta. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavom, očima, umorom, padom koncentracije. Skloni ste i negativnim, depresivnim mislima i lošem raspoloženju.

Vaga

Očekuje vas prilika da ostvarite dodatnu zaradu ili proširenje svog posla ako ste privatnik. Na polju ljubavi tražite sigurnost pored osobe koja vam se dopada, i emotivno i materijalno. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa hormonima, štitnjačom, kao i sa genitalijama. Povedite računa ako primetite bilo kakve simptome javite se lekaru.

Škorpija

Ova faza nije baš najbolja za vas, pa je preporuka da se pritajite i da ne ulazite u poslovne rizike. Na polju ljubavi imate neko manje razočarenje i ne osećate se baš dobro. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi koji se vezuju za malaksalost, nesvesticu, nizak pritisak, pad imuniteta i generalnu slabost organizma. Ovo nije vreme da se forsirate.

Strelac

Moguće je da imate neke sumnje u vezi posla koji obavljate ili nemate dovoljno poverenja u nekog saradnika. Slušajte svoju intuiciju. Emotivno nema promena. Možete da očekujete manje zdravstvene probleme vezano za vaše generalne slabe tačke- predeo nogu, kolena ali i za cirkulaciju. Takođe su moguće tegobe sa viškom vode u organizmu.

Jarac

Pred vama je faza u kojoj ćete bez obzira na obećanu pomoć većinu toga morati da uradite sami. Emotivno ste dobar par sa Škorpijom, pa sa njom imate šanse za pokretanje ljubavnog odnosa. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa nervnim sistemom, osećajem napetosti i sa grčevima u mišićima. Pored toga nema nekih većih smetnji.

Vodolija

Pred vama je period u kojem nećete biti zadovoljni poslovnim okolnostima koje vam ne idu u korist. Na polju ljubavi vas očekuju nesuglasice sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, ukočenost, ali takođe i za zube, kosti, kožu, kosu… Za svaki slučaj se obratite lekaru ako imate dosta neuobičajenih simptoma.

Ribe

Povedite računa ako imate bilo kakve planove vezano za inostranstvo, moguće je da vam se neke stvari odlažu. Ukoliko ste u vezi ili braku na neki način vam nedostaje vaša sloboda. Na polju zdravlja vas ne očekuju značajne tegobe. Generalno se osećate dobro i imate puno snage u sebi. Umerena aktivnost i rekreacija vam sada mogu prijati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar