Vešti foliranti: 3 horoskopska znaka stalno se pretvaraju

Ovi horoskopski znaci svakodnevno se pretvaraju da su nešto što nisu, ali to rade veoma vešto tako da ćete ih teško uloviti u tom činu.

Osobe rođene u sledeća tri horoskopska znaka veliki su glumci.

Strelac

Iako će vam se u početku činiti da ste pronašli savršenog prijatelja, to može da se promeni preko noći. Strelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine u život vrlo brzo dosadi i iako su se u počecima pretvarali da će biti uvek tu za vas, nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

Blizanci

Blizanci se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih dok su, u stvarnosti, opsednuti isključivo samim sobom. Oni redovno menjaju prijatelje, a kad im se neko suprotstavi i ukaže na njihovo ponašanje, imaju tendenciju da ga oštro izvređaju i ismeju.

Vaga

Vage se trude da udovolje baš svima. Iako to zvuči sjajno za druge, poklanjanjem pažnje ljudima koje jedva poznaju Vage počinju da zanemaruju dugogodišnje prijatelje. One jednostavno žele da ih svi obožavaju i tako gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Antimaterija

    Anonimni, ko može biti „profesionalac“ nečega što nije opipljivo, nije naučno dokazano i što nije prava nauka, a kamoli egzaktna nauka?Sve su ovo bajke za zabavu naivne mase.

  • Anonimni

    ZA STRELCA CISTA LAZ .LAZ PACERA ,OBICNOG VRACA KOJI MISLI DA SVE ZNA .EVO PACERU PREDHODNI CLANCI PROFESIONALACA ;!30.01.21 -„KRAJNJE ISKRENN“ /3.4.21 „NAJISKRENIJI ZNAK“29.02.21-„SVI GA VOLE (A TO BESE I DECEMBRA 2020 ).IMAM JOS 5 clanaka ali nece stati .Tako da NESPOSOBNJACIMA DOKAZUJEM NEZNANJE ONIM STO PISU ONI KOJI SE DUGO BAVE TIM POSLOM (kod svakog clanka stoje inicijali ko je pisao)ZIVELA LAZ,ZIVEO TIRAZ,ZIVELO NEZNANJE!POZDRAV STRELACI TO DUPLI 70 desetogodisnji!