Za ova 4 znaka od 29. septembra nastupa period pun iznenađenja, smelost dolazi do izražaja

Merkur i Venera su krenuli napred, a pred nama je još jedan važan astrološki period, a to je pun Mesec u vatrenom znaku Ovna 29. septembra.

Pun Mesec u Ovnu je astrološki događaj koji se dešava kada Mesec zauzme položaj suprotan Suncu i potpuno osvetljava svoju površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može uticati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Ovan je vatreni znak koji se karakteriše entuzijazmom, hrabrošću i impulsivnošću. Kada se pun Mesec dogodi u Ovnu, to obično donosi naglašenu energiju ovog znaka, što može uticati na način na koji se osećamo i ponašamo tokom tog perioda.

Pun Mesec u Ovnu nastupiće 29. septembra 2023. godine, a sa njim dolazi period pun promena i iznenađenja. Ovo vreme nas podstiče da budemo kreativni i snažni, a naše samopouzdanje i smelost će doći do izražaja.

Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec ima način da osvetlI stvari za nas, a kako pun Mesec u Ovnu osvetljava kraj meseca, možda ćemo početi da se osećamo kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može da bude umirujuće!

Sa pomračenjima iza ugla, to bi vam moglo pomoći da imate osećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora da bude ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje lepote i umetnosti u svoj život su stvari koje mogu pomoći. Mi smo kreatori sopstvenog Univerzuma!

OVAN

Odluke koje donosite tokom perioda punog meseca će izazvati velike promene u budućnosti. Vreme je da prekinete nešto staro, što vam je bilo na teretu, i krenete napred. Neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

JARAC

Pun Mesec u četvrtoj kući donosi vam porodičnu krizu ili probleme sa stanom. Moguća odluka o preseljenju.

VAGA

Pred vama je period koji će doneti veliku promenu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, moguća je kriza. Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi, piše Informer.

RAK

Pun Mesec donosi vam stresan događaj na poslu. Jednostavno ćete morati da ‘presečete’ i donesete poslovnu odluku koja će uticati na tok vaše karijere. Mogući su nesporazumi i sukobi sa vlastima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopOvanpun mesec
Komentari (0)
Dodaj komentar