Zauvek nesrećni u ljubavi: Teško im je da nađu srodnu dušu, vezu završe i brže nego što je započela

Sledeći horoskopski znaci ne znaju da drže distancu i lako se upuštaju u romanse. Međutim, često vezu napuštaju povređeni.

Upravo zato što su prirodni, spontani i iskreni, ovi horoskopski znaci često doživljavaju ljubavne krahove.

Rak

Rakovi su među najemotivnijim znacima. Upravo zbog toga pokušavaju da budu rezervisani na početku veze kako bi sakrili šta osećaju ili misle o svom partneru. Međutim, vrlo brzo će iz njih izaći sve emocije. Onog trenutka kada shvate da im neko u potpunosti odgovara, spontano će se prepustiti – bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka spremni su na sve za svoju voljenu osobu, a to može da uguši partnera.

Ribe

Glavna mana ovog horoskopskog znaka je skrivanje briga i nezadovoljstva koje osećaju u sebi. Oni to kriju od svih, povlače se i prepuštaju drugima. Na taj način postaju „žrtve“, spremne da učine sve za svog partnera, ne misleći na sebe. To ih često košta, pa napuštaju vezu slomljenog srca.

Strelac

Kada pronađu osobu koja im se dopada, Strelci su spremni na sve za njih. Uvek deluju instinktivno, a pošto su poletni, često se potpuno prepuste vezi i izgube razum. Oni se rukovode motom života „ovde i sada“, a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopljubavnesrećaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar