Žene, bežite! Ova 3 znaka pravi su MAMINI SINOVI

Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako…

Rak

Osećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekada nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. Bez mame život bi mu bio mnogo naporniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopmamin sin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Bambi

    Savet momcima koji traze devojku. Momci, kada vidite devojke sa sledecim karakteristikama, bezite na 1000 km od njih. Idemo redom. Drakula pirsig, tetovaze krokodilske, hemikalija u kosi, kad puse ako izvrnu cigaru u zglobu, nalakte se i vicu da da da da dok pricaju, ako se alkoholisu, ako se drogiraju, ako su hronicno neispavane, ako su neradne i aljkave, ako parazitiraju na mobilnom ceo dan, ako gledaju rijaliti nakazne emisije, ako su menjale intimbne partnere, ako su sponzoruse, starlete, blogerke, kolumnke, influenserke, ajfonke, naocarke, povodac kerovke, piarovke, modelsice, pebaljke, prostitutke, mandovke, streberke, klaberke, razmazene bogatasice, urbanke, kafanjarke, kaficke, kockarke, seksualno multipletne, sa akcentom, ako spavaju do 10, ako lezu posle 12, ako ne znaju da skuvaju jelo, aki ne znaju da usisaju i operu ves, ako ne vole decu.