Blago njima: Ova 3 znaka čeka sreća u ljubavi

Proleće se bliži! Sve cveta, procvetaće i ljubav! Vreme je za nove ljubavi! Ovi horoskopski znakovi će ovog proleća naći svoju srodnu dušu.

Ribe

Ribe će imati najviše sreće u ljubavi ovog proleća. Možda stupe u vezu sa nekim koga znaju od pre, sa kim su u prijateljskom odnosu ili obnove staru ljubav. Očekuju ih lepe vesti sredinom aprila, kao i šansa da se zbliže sa Bikom, Rakom, Škorpijom i Jarcem.

Ako su stupe u vezu sa nekim od ovih znakova, mogu da se nadaju dubokoj, predanoj ljubavi ka kojoj već dugo teže.

Ako su u vezi, moguć je čak i brak.

Vaga

Vage su imale loše periode u ljubavi, ali će se situacija na ovom polju bitno popraviti. Smeška im se sreća. Pronaći će onog pravog ili onu pravu onda kad se najmanje budu nadali. Poželeće sa tom osobom i ostare. Divno, zar ne?

Vage koje su već u kvalitetnoj vezi, imaju šanse da stupe u brak. Neke veze, one toksične, raspašće se, ali to je zapravo sreća u nesreći. Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvaraju! Sreća je na korak od vas!

Jarac

Jarčevi sanjaju o toplom porodičnom gnezdu, a velike su šanse da im se snovi ovog proleća ostvare. Oni koji su sami upoznaće nekoga sa kim će da se desi neviđena hemija, a oni koju su u vezi, osetiće poboljšanje odnosa. Ljubavni odnos sigurno kreće uzlaznom putanjom.

Postoji mogućnost ulaska u zajednički život ili selidbe u inostranstvo.

Samci bi mogli da se zaljube ovog proleća. Savršen partner za njih mogao bi da bude u znaku Bika, Device, Škorpije i Ribe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskopljubavsrećaznak
Komentari (0)
Dodaj komentar