IDEALNI bračni partneri rođeni su baš u ovom znaku

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najverniji – savršen za vezu i brak.

Oni teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat. Svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto. To su RAKOVI.

Verni znaci su i Bikovi, koji vole stabilnost i vrlo su pouzdani, zatim Vage – rođeni borci za pravdu, tradicionalne Device i Jarci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ne da su slucajno preterali nego stalno u svim prilikama isticu pozitivne osobine jednog znaka ,kad on cista SPONZORUSA -voli LOVU I LEPO .Ko moze to da joj ostvari bice jedno vreme „verna“!

  • Anonimni

    Tacno, bravoo

  • Anonimni

    Rakovi u potrazi za pažnjom i ljubavlju najnevjerniji znak ako je ne dobiju u velikoj mjeri. žene ako ništa, varaju u mislima konstantno. Muškarci svaleri ili flertuje gdje stignu. Toliko o vernosti uglavnom…

  • Anonimni

    Pogodiste ,al za malo .

  • bambi

    Malo sada sa ovim vasim horoskopom diskriminisete ljudi. Da li znaci da sam ja sa svojom suprugom neidelana tj. kako vi slovite jadna prosecna i bedna kombinacija? Malo vodite racuna sta pisete. Horoskop ima za cilj da manipulise sa prostim ljudima. Radite to ako hocete ali vodite racuna da normalan svet ne provocirate. Preterali ste sve mere.