Kako horoskopski znaci doživljavaju raskid?

Lav – Kad Lav poželi da okonča vezu, partner mu je najčešće još uvek potreban kao prijatelj, ali ne i kao ljubavnik. Ovakav odnos vodi ka raskidu ukoliko je partner nezadovoljan situacijom. Uobičajena je navika Lavova da zadržavaju sve bivše partnere kao prijatelje. Lav ne spada u one znakove koji će partneru jasno pokazati da je kraj, delom i zbog toga što je suviše ponosan. Zbog toga pojedini Lavovi izbegavaju svoje partnere ili se ponašaju prema njima loše, nadajući se da će partner sam otići. Tada oni mogu da napišu celu istoriju ponovo, pretvarajući se da se ništa nije desilo – ni raskid, ni veza, uostalom.

Devica – One su vrlo lojalne i pokušaće da izbegnu kraj svojih dugih veza ili braka kad god je to moguće. Takođe, Device ne podnose odustajanje niti žele da priznaju da su se predale. Neke će se predati poslu ako su nezadovoljne vezom pre nego što će racionalno sagledati svoj emotivni gubitak. Imaju tendenciju da ostanu zaglavljene u rutini, osim ukoliko ih okolnosti ne prisile na promenu. Kada konačno usmere svoje snage na promenu, vrlo dobro se adaptiraju. Ipak, retko lažu sebe u propaloj vezi ili braku. Ako senzibilna komunikacija ne donosi rešenje problema, ili je pak ugrožen Devičin osećaj za fer-plej – prekid je jasna i konačna odluka. Device ne možete izmanipulisati da biste tako započeli vezu nakon raskida; one se ne upuštaju u iste priče dva puta.

Vaga – Kada je Vaga odbačena, ekstremno je demoralisana. Ipak, brzo će preduzeti akciju koja bi trebalo da je povrati iz razočaranja. Uradiće sve što najbolje zna i ume kako bi ponovo zavela svoju ljubav. Ne uspe li, tražiće novu pravu ljubav. Ako Vaga odluči da prekine vezu, kraj će biti smiren i dostojanstven. Vage najčešće odbijaju partnere koji su previše zahtevni na emocionalnom polju.

Škorpija – Škorpija može imati ljubavnu aferu iz samo dva razloga – da ubrza svoju karijeru, to jest da, ukoliko može, lakše ostvari specifični cilj (nakon što ostvari moć nad nekim), ili zbog toga što joj je seksualni život u braku krenuo naopako. Ona može da privuče novog partnera uz vrlo malo napora, čuvajući svoje emocije; zato joj ni raskidi ne padaju teško. Ako je Škorpija odbačena, postaje veoma osvetoljubiva, odmah stupa u akciju ili čeka svoj ubojiti trenutak – ona nikad ne zaboravlja i vrlo retko oprašta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopraskid
Komentari (0)
Dodaj komentar