Kako se udvaraju horoskopski znaci

Svaki horoskopski znak ima jedinstven karakter, samim time i jedinstvene „cake“ kada je u pitanju ljubav!

Ako niste sigurni da li je ponašanje osobe koja vam se dopada znak da je osećanje obostrano, ili nečega drugog, astrološkinja otklanja sve dileme, znak po znak!

Poznata novosadska astrološkinja, Helena Cupać govorila je o načinima udvaranja kod horoskopskih znakova. Skriveni signali, prepoznatljivi načini na koje udeljuju komplimente kada im se dopadate i mnoge druge tajne uspešnog udvaranja kod horoskopskih znakova saznaćete u novoj epizodi emisije Zodijakalno. Dugo se bavi astrologijom, a mnogi kažu da su joj emotivni odnosi polje u kojem sjajno „pogađa“ aspekte svim horoskopskim znacima.

Imaćete priliku da čujete koliko su zemljani i vatreni znaci različiti. Za Bikove smo čuli da će se malko sporije angažovati.

„Bikovi su možda čak i najveći tradicionalisti zodijaka, pored Rakova i Jarčeva. Tradicionalnost je velika i ide malo sporije – potrebno je vreme da oni skapiraju koga imaju ispred sebe. Neće sebi dozvoliti da se vežu za osobu koja previše odstupa od njihovih obrazaca.“

Kako smo naučili – Bikovi reaguju tek kada dobiju neki znak sa druge strane, dok je sa njihovim „komšijama“ Ovnovima, situacija malo drugačija.

Ovnovi naime, vrlo konkretno govore i izražavaju svoje emocije, pa preterano ne štede ni komplimente, ni romantiku ni komplimente.

„Sa Ovnom ti nećeš puno razmišljati da li mu se sviđaš, ako shvatiš da oni prosto ponekad umeju da „bocnu“ nekoga ko im se dopada“.

Sa vodenim znacima situacija je malo drugačija.

„Znaš ono kad ti stigne buket cveća, a nemaš pojma od koga je? To je od Riba, najverovatnije. Oni vole na suptilniji i misteriozan način da pokazuju interesovanje, a i vole da ušuškavaju svoje partnere. Ribe predstavljaju brigu za druge ljude“

Na najrazličitiji način moći ćete da prepoznate kako svoj, tako i znak nekoga koga poznajete. Preko glamuroznih žurki, do romantičnih filmova, uhođenja po gradu i tajnih signala, saznaćete na koje načine određeni znaci pokušavaju da privuku vašu pažnju.

(Mondo)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopudvaranje
Komentari (0)
Dodaj komentar