Kako VOLE horoskopski znaci?

Kako se drugih šest horoskopskih znakova ponaša u ljubavi?

Vaga
Ljubav je sve za Vage. One žive za ljubav i romansu i učiniće sve da izbegnu da povrede one koje vole. Odane i lojalne, očekuju da veza bude harmonična. Mogu biti emotivno zavisne od svog partnera.

Škorpija
Zaljubljena Škorpija može biti veoma strastvena, ali i veoma konfuzna. Iako su veoma uzbudljive, Škorpije imaju običaj da skrivaju svoja osećanja, a to može izazvati konfuziju. Očekuju vernost i odanost, a zauzvrat će biti duboko vezane za svog partnera. A kada se osećaju sigurno, odaće vam svoje tajne.

Strelac
Za Strelca, ljubav je avantura. Oni ne žele da se vežu. Potreban im je partner koji će ih intelektualno stimulisati i davati im osećaj sigurnosti, a u isto vreme biti uzbudljiv. Strelci će se vezati za pravu osobu, ali ta osoba mora da zna da je sloboda prva Strelčeva ljubav. To se mora poštovati ako želite da vaša veza sa Strelcem bude dugovečna.

Jarac
Za njih je ljubav inspiracija. Iako vole duboko i u potpunosti, nisu najotvoreniji u iskazivanju svojih osećanja. Svaka veza za njih je ozbiljna, a duža obično uključuje i planiranje porodice. Očekuju lojalnost i podršku od svog partnera i više im odgovara da dominiraju u vezi.

Vodolija
Ovaj horoskopski znak voli ljudski rod u celini, i prvo mora da vas voli kao prijatelja pre nego što postanete partneri. Iako su nezavisni i vole slobodu, u potpunosti su lojalni kada se vežu za nekoga. Od svojih partnera očekuju da dele obaveze koje se tiču doma i porodice, kao i da imaju zajedničke ciljeve.

Ribe
Ljubav je gorivo koje im daje energiju za dugotrajnu vezu. Za njih, ljubav i romansa idu u paketu. Ovim sanjivim romantičarima treba dokaz da su voljeni i ne podnose dobro odbijanje svojih partnera. Ribe su veoma osećajni partneri puni razumevanja. Biće lojalni sve dok ima romanse.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopljubavzabava
Komentari (0)
Dodaj komentar