Kakvi su Blizanci u vezi, a kakvi kao bračni saputnici?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj su Blizanci rođeni.

I dekada – od 21. maja do 31. maja

Rođeni u ovoj dekadi u prvoj trećini života su vrlo promenljive sreće i nestalni. Pasivni su i teško nalaze načina da priđu suprotnom polu.

Vladaju dobro svojim osećanjima; umerenost u ljubavnoj strasti je karakteristika koja ih dosta dugo prati.

Često, rano sklopljen brak može biti prilično srećan. Partneri su im obično rođeni u drugoj polovini maja, septembra ili januara.

II dekada – od 31. maja do 11. juna

Komunikativnost je veoma naglašena kod ljudi rođenih u ovome periodu. Lako će sklapati poznanstva i prijateljstva i imaće veoma mnogo ljubavnih doživljaja.

Ono što im smeta u većim uspesima jeste sklonost ka svađi, i to zbog nevažnih sitnica. Ova mana može imati i veće posledice i direktan uticaj na brak.

Moguće je da se u ljutnji prihvate i nekakvoga oružja. Njihovom temperamentu najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Bage ili Vodolije.

III dekada – od 11. juna do 21. juna

Za devojku rođenu u ovome periodu prva ljubav je gotovo uvek rezultat zaslepljenosti. Nju privlači više inteligencija, vernost, prijateljstvo nego strast i erotika. Ta ljubav je često posledica urođene radoznalosti prema svemu što je novo. Prvo iskustvo retko ostavlja traga na njen život, ali joj izoštrava zapažanje.

Osobe ovoga perioda treba da se poveravaju partneru i ne treba da dozvole da ih poslovi dovedu dotle da zanemare porodične obaveze.

Osobe koje im odgovaraju rođene su u znaku Bage ili Vodolije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blizancihoroskopljubav
Komentari (0)
Dodaj komentar