Kakvi su ovi vetropiri u seksu?

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i „one stvari“. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

OVAN-BLIZANCI Među njima se često javlja ljubav na prvi pogled. Blizanci su divan, zabavan partner, ali samo na kratko. Svojom površnošću retko mogu zadovoljiti Ovna. Konačan akt nije istovremen, orgazam izostaje. Često prejak eros prvog i nepostojanost drugog mogu sve da pokvare.

BIK-BLIZANCI Blizanci su retko kod kuće, a Bikovi su ljubomorni, tako da je svađa njihov čest gost. Razlikuju se i po pitanju užitaka. Njihov erotski dodir je čist promašaj. Dok prvi želi što duži akt, drugi želi da što pre svrši. Ni jedan od partnera ne doživi vrhunac.

BLIZANCI-BLIZANCI Njihova veza je zabavna „kosmička greška“. Tu niko nikoga ne folira. Stalno su u potrazi za sensacijama. Do orgazma im nije puno stalo.

BLIZANCI-RAK U mišljenju postoje razlike. Ova kombinacija donosi Raku besane noći, suze, glavobolju, neizvesnost. Nikad se ne zna da li će njihov partner doći kući. Sve u svemu ništa naročito.

BLIZANCI-LAV U ovoj kombinaciji vladaju savez intelekta i snage. Oba partnera zatvaraju oči pred greškama onog drugog. Interesi su im zajednički, a fizička privlačnost snažna. Lav treba da navikne da njegov partner Blizanac nije često kod kuće, da ima puno tajni. Ali, Bože moj, ni Lav nije od raskida! Može se desiti da Blizanac dođe kući sa nekoliko dana zakašnjenja, ali obavezno će doći.

BLIZANAC-DEVICA U građanskom ratu ova dva znaka njihovo glavno oružje su otrovne strele – njihove reči. Na jednu reč Device, Blizanac će odgovoriti sa sto. Ukusi po pitanju seksa su drastično različiti. Orgazma nema, ali to njima nije važno. Njihova veza je slaba, pa razlaz prođe gotovo bezbolno.

BLIZANAC-VAGA Intelekt plus osećanja jednako umetnost ljubavi i seksa. Vaga u toj kombinaciji može biti seksualno uskraćena, ali će joj njen partner Blizanac na srebrnom poslužavniku donositi poklone i pažnju. Zajedno će se radovati, naslađivati, pa se zbog lošeg seksa neće rastati.

BLIZANAC-ŠKORPIJA Škorpija je car, a Blizanac njegov sluga, pa ako hoće da živi sa njim u miru treba ili da se potčini ili da ode. Kad se sve sabere niko tu ne uživa.

BLIZANAC-STRELAC Nagla fizička privlačnost praćena je potpunim predavanjem. Možda je sam akt prebrz, ali to u ovoj kombinaciji nije važno. Ali, ljubav isto tako naglo i nestaje. Pošto oboje imaju božanski dar govora, ne dozvoljavaju onom drugom da dođe do reči. To mora da učini advokat na sudu.

BLIZANAC-JARAC Retki su slučajevi čvrstih veza mežu pripadnicima ova dva znaka. Svako je svet za sebe. Pošto nema dobrog seksa, erotsku vezu treba izbegavati.

BLIZANAC-VODOLIJA Česta je ljubav na prvi pogled. Kao stvoreni su jedan za drugog. Mogu da im pozavide golubovi. Još kada bi Blizanac bio tačniji, njihova bi veza bila uspešnija.

BLIZANCI-RIBE Kao nebo i zemlja. Čak je i brzina akta različita. Kada Blizanac svoju zlatnu Ribicu izanalizira koščicu po koščicu, interesovanje za nju se hladi. Konačni rezultat je bez komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blizanci
Komentari (0)
Dodaj komentar