Ma kakva Škorpija: ovaj znak je NAJVATRENIJI u krevetu

ŠKORPIONI važe za najbolje ljubavnike, ali postoji jedan horoskopski znak koji je u krevetu bolji i od njih.

Ako ste se ikada „zabavljali“ s njim, onda ste morali primetiti i njegov izuzetan seksualni apetit, kao i neuporedivo dobru tehniku.

Reč je o Lavovima.

Kao vatreni znak, Lav obožava da se dokazuje, čak i u krevetu. Osobe rođene u ovom znaku jednostavno uvek žele da budu bolje od drugih.

Baš zato će Lav uložiti sav napor kako bi u potpunosti zadovoljio svog partnera. Isto važi i za žene i za muškarce rođene u ovom znaku.

Ipak, Lav je partner koji traži divljenje, pa ćete morati da mu udelite i pokoji kompliment.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Daaa… nesvakidašnji srcolomac LaK, na samoj granici sa Rakom; ne mogu da se sjetim ničega… moja najveća ljubav na svijetu cijelom, bijela i daleka.- šalje (mi) dobre vibracije a na „vrhuncu“ i ljudsku toplinu u sred srede na četvrtak pa opet u petak i utorkasti oblak plovi do mene ta strast za najboljim dijelom nevidljivog čovjeka u meni, da pružim mu se i odužim cijela… od sad do vječnosti… uvijek iznova počinjemo tu igricu kompli(kovanja)menata.- prati me i zna kad mi je potrebna mala doza… optimizmapa da budem srećna sa sobom i nedokazano nedohvatljivim, možda i nedostupnim „lašcem“: Zašto me nije htio Darko „Konac“ i druge priče? pa jer sam „cimala“ palcem po hrbatu (ko se naljuti ode nadaleko oči u oči) Nezaboravni pa slučajnošću zaboravljeni, pojašnjeni dosjećani… pismima kako inače… Palikuća!- kome si pisala? tebi, znam da ne ujedaš, izignorišeš uživo(tu)… baš vala hvala… ko poživi priča priču

  • Adolf

    „Osobe rođene u ovom znaku jednostavno uvek žele da budu bolje od drugih.“ Želeti ili umeti, nije ista stvar.

  • Anonimni

    Lav/Škorpija uuuuuu…