Najveći PRELJUBNICI rođeni su u ova 3 horoskopska znaka

Dok su neki za stabilne i duge veze i brakove, drugima je prevara u krvi.

Varaju dok trepnu. Ova tri horoskopska znaka važe za najopasnije preljubnike.

Ovan

Ovnom vlada Mars koji sobom nosi akciju, agresiju i seksualnost – to znači da će vas osoba u znaku Ovna prevariti bez razmišljanja. „Bustle“ piše da su toliko impulsivni da ne ostave vremena kako bi razmislili, a brzo izgube fokus sa svog partnera kad se pojavi novi „ulov“.

Blizanci

Blizancima je potrebna sloboda, raznolikost i fleksibilnost kako bi bili srećni. Oni su društvena bića koja vole da upoznaju nove ljude, a ponekad su čak skloni da održavaju paralelne veze koje dobro skrivaju. Nikad ne idu s namerom da vas prevare, ali ako se to dogodi, pokušaće na sve načine da vam ne priznaju.

Vaga

Vagama je u životu bitan balans i jako im je važno da je tako i u romantičnoj vezi. Ako vas Vaga prevari, to je znak da se ne oseća ispunjenom u vezi. Osećaće veliku krivicu zbog prevare, ali će sve skrivati zbog mira u kući. Ako ih uhvatite, verovatno će u početku poricati, ali ako ih saterate u ćošak, biće iskreni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ovan promeni i trazi novu ljubav samo ako vidi da se druga strana ne bori za njega i da se poigrava ili da nedostaje iskrenosti s druge strane. Odustaje ako nije obostrano.

  • Anonimni

    Predhodna dva komentara pisao je neko od mojih prijatelja i hvala mu na tome sto je izneo istinu!VAGE su samo preljubnici nego iz dna duse pokvareni .Samo im je sponzor (pa bio to i muz)vazan da obezbedi talijanske cipele i krpice.Ali onaj odgore sudi!

  • Balkan

    Ja se izvinjavam ali ovde se govori u zenskom liku a prica o raku prostate ovo neko lupa ili nema pojma sta prica ima li skola ima li knjiga ima li koga da se pita da se ne bi lupalo. Ziveli

  • Anonimni

    Posto je sumnjala da ima RAK(prostate) sama se nakon 51 godine braka te nakon 25 godine priznala da je ne rekavsi nikom abortirala dete.Racunajuci unazad suprug pre zaceca nije bio kuci 44 dana i narednih 6 meseci . „Nisam htela da kazem nikom za kiretazu“ ali BOG koji je jedini sudija je posvesno naterao da pre smrti to prizna .Zamislite 25 godina cutanja koJA JE TO SAVEST ?

    • Anonimni

      Nije RAK prostate vec PANKREASA!Veoma pokvareno,podlo,sebicno,i GENETSKI (otac) produzetak vrste! A BUDALU koja je za nju i njene krpice ,cipelice iz italije radio 18 sati dnevno cak i Pocerke ga ostavise ,ali neka bar sam bio dobar OCUH!