Nevaljali horoskop: Super predlozi za najprovokativniji seks

Svaki znak zodijaka ima svoje karakteristike, ali ovde se bavimo razbijanjem ustaljenih stereotipa i predlažemo nešto sasvim drugačije i provokativnije.

OVAN: Kao Ovan, vi volite da preuzmete odgovornost i radite stvari na svoj način. Impresionirajte svog partnera najluđim potezom od svih: preskočite predigru, brzinski se zadovoljite i idite. To je hrabar i seksi potez, koji će sigurno ostaviti vašeg ljubavnika zbunjenog i bez daha!

BIK: U vašoj prirodi je da budete tvrdoglavi i uporni, pa probajte tu energiju da usmerite u igricu zvanu Tinder. Ne sumnjamo da ćete tamo pronaći puno ljudi bez obaveza, koji samo čekaju na vas da im odgovorite 🙂

BLIZANCI: Ne pokušavajte da igrate zbunjujuće i naporne intelektualne igrice sa svojim partnerom. Umesto toga, odigrajte nešto konkretno: nema ničeg vrelije od igre strip pokera – ko izgubi, skida se!

RAK: Naklonost i senzualnost su ključni za vas. Isprobajte ovaj potez da svoju fizičku intimnost podignete na viši nivo: držite jedno drugo tako blizu da počnete da se stapate u jedno biće. U tom meditativnom zagrljaju osetićete kako vam nadolazi kosmička energija, koja vas ispunjava istinskom srećom.

LAV: Pokažite svoju divlju, intimnu stranu ličnosti ovog meseca. Iznenadite partnera, tako što ćete imati spontani seks ispred ogledala, sa pogledom iz dodatnog ugla – baš onako kako vi volite.

DEVICA: Iskoristite svoje analitičke veštine i napravite prezentaciju (bar na 200 strana) o tome zašto bi vaša simpatija trebalo da se smuva sa vama. Čak i ako to ne uspe, imatćete sjajano iskustvo koje možete da stavite u svoj CV. Šalimo se, naravno! Budite spontani i prepustite se uživanju, ali ZAISTA!

VAGA: Dobar odnos je timski rad, drage Vage i ovo vam je savršeno jasno. Došlo je vreme je da napravite pauzu, legnete i pustite svog partnera da se malo i on potrudi. Zaslužili ste.

ŠKORPIJA: Možete ostvariti bukvalno sve što zamislite, uključujući i ljubav naravno. Nemojte samo očajnički da tražite od svog (budućeg) partnera da vas voli. Za početak se fokusirajte na strast, jer to je ono u čemu ste dobri, a emocije će doći kasnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar