Oni znaju kako da usreće ženu: Najbolji muževi rađaju se u ova četiri znaka

Žene za partnera žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, a astrologija nam otkriva u kojim znakovima se kriju  idealni muževi.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i srećan brak:

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Držaće vas blizu, paziti vas i maziti.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Vole da se dive i obasipaju svoju suprugu pažnjom i privrženošću. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati gomile poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su takođe velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i provode kvalitetno vreme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni i sve bi učinili ne bi li usrećili svoju lepšu polovinu.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju i usrećuju svoje bližnje. Nikad im nije problem da urade ono malo više kako bi usrećili svoje partnerke i kako bi se one osećale voljeno i cenjeno. Pobrinuće se da zaista budu tu za njih kao stubovi snage i podrške, piše Pinkvilla. Uvek su spremni da budu rame za plakanje i oslonac svojim partnerkama i svim bližnjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskopmuz
Komentari (0)
Dodaj komentar