Ova TRI znaka su najgora u krevetu – Sa njima seks traje 2 minuta, a onda beže glavom bez obzira!

Previše je različitih ukusa kada je seks u pitanju. Ljudi imaju seks radi zajedničkog uživanja, da bi delili intimnost, ili da bi samo zadovoljili svoju seksualnu glad.

Zvezde nam otkrivaju koja tri znaka su najgora u seksu!

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju da ovaj, inače veoma emotivan, senzualan i seksualni znak, navedu kao onaj koji je loš u seksu. Žene Ribe grizu i provociraju više od agresivnih žena Škorpije ili Ovna. Vole grub seks, a u suštini su mazohiste.

Strelac

Po pravilu, osobine muških pripadnika znaka Strelca su avanturizam i eksperimentisanje, dok je kod žena suprotno – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, nikakvi seksualni odnosi ovde ne nastaju iz prevelike želje za nečim novim, perverznim i uzbudljivim. Kada im nije do seksa, oni se postaraju da se sve što pre završi, a onda beže glavom bez obzira.

Blizanci

Ovo je jedan radoznali i pokretni znak. Mnogi Blizanci znaju da koriste svoj mozak tokom seksa, to se ne može poreći. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i vrlo su spremni da sami krenu u akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se pretvaraju. Sa njima seks traje oko dva minuta. S druge strane, ženske pripadnice ovog znaka su dobre u krevetu, osim ako nemaju sklonost ka večnoj predigri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopkatastrofaljubavnavikeproblemseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar