Sa ova tri znaka čeka vas – BRAK IZ PAKLA

Neki znaci jednostavno nisu stvoreni za brak. Ako ste u vezi sa nekim od ova 3 znaka dobro razmislite hoćete li im reći „da“. Kada izgovoriti sudbonosno „da“, više nema nazad (sem razvoda, a to nam ne treba). Ipak, bolje je sprečiti nego lečiti, zar ne?

Rak
Rak je znak idealan za brak? Braku teži celog svog života? Možda, ali šta se krije iza svega toga? Rakovi su velike cepidlake i ekstremno su osetljivi. Sa njima nije nimalo lako. Ako želite naporan život i osobu kojoj ćete stalno morati nešto da se pravdate i ipak slušate žalopojke, onda izvolite. Osudite sebe na večnu robiju!

Škorpija
Škorpija voli da dominira. Jeste li vi poslušni tip? Ako jeste, smeši vam se sreća, ali ako niste bežite! Škorpija je zahtevna, možete li da ispunite sve što vam traži? Voli da bude glavna u kući. Sviđa li vam se to?

Strelac
Strelac obožava da kritikuje. Jeste li vi osetljivi? Ako niste, možda i ostvarite skladan brak. Takođe znamo koliko voli slobodu, ali ako uspete da ga ukrotite, svaka čast. Možda volite izazove, pa izvolite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakhoroskop
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Mira

    Kako vas nije sramota .

  • Anonimni

    Ljudi, bezite od strelca ako ne zelite da vas sahrani.