Samo njih „lovite“: muškarci u ova 3 znaka idealni su za BRAK

I dok je od nekih muškaraca najbolje pobeći glavom bez obzira, muškarci rođeni u ova 3 znaka pravi su dobitak na lutriji.

Oni nisu veliki ženskaroši. Žele da se skrase s nekim i s njim provedu ostatak života.

Muškarci rođeni u sledeća tri znaka najbolji su materijal za vezu i brak.

Bik

Iako su vrlo temperamentni, Bikovi su izrazito nežni i skloni ugađanju svojoj partnerki. Čak i kada veza naiđe na prepreke, oni ne posustaju i bore se, posebno ako primete da je i njoj stalo da spase vezu. Najviše ih privlače snažne žene s izraženom ambicioznošću i optimističnim duhom.

Rak

Baš kao većina devojaka, muškarci rođeni u znaku Raka od pubertetskih dana razmišljaju o venčanju i idealnoj ženi. Njih najviše privlače brižne žene koje njeguju snažne porodične vrednosti i spremne su da provedu ostatak života s istom osobom.

Jarac

Jarčevi nisu ljubitelji promena. Njima je izuzetno bitno da nađu ženu koja će im odgovarati i s kojom će moći da napreduju u životu. Privlače ih samostalne i ozbiljne žene koje znaju šta žele i koje su odavno izašle iz svoje detinje faze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    eno na drugoj stranici piše da je rak najgori, a ovde piše da je najbolji… : 🙂

  • Darija

    Ja se svakog dana iznova čudim: koliko je na ovom svijetu onih koji vjerujuu u horoskop !

  • Anonimni

    jarac? ni u ludilu s njima

  • Angela

    zaboravili ste da napišete da su bikovi veliki egoisti i da će prvom prilikom da se okrenu i odu iako su ovoliko dobri…

    • Dragana

      Bik ce otici ako je procenio da tu vise nije moguce ista popraviti.

    • bambi

      A na koji nacin ste saznali ili zakljucili da su bikovi veliki egoisti? Angela, da li ti stvarno verujes u horoskop? Da li normalnom coveku danas u 21. veku moze da bude normalno da planete uticu na coveka i da covek zavisi da li se rodio npr. u septembru ili maju? Primera radi, oblizna planina ima vece dejstvo na coveka nego npr. Saturn? Ili zasto je bitan dan kada se rodila beba, ko da te iste planete vase nisu delovale na bebu u stomaku? Da li shvatate da horoskop sluzi ljudima za ispiranje mozga da je to sredstvo kojim se manipulise ljudima. Da neko kaze da su npr. bikovi veliki egoisti? Da li to znaci da je onda 10% ljudi na planeti Zemlji veliki egoisti? I jos more nebrojanih gluposti koje je besmisleno iznositi.

      • Anonimni

        DA TO ZNACI!

      • Angela

        Bambi, pa više si se ti „primio“ nego ja…mora da si bik