Seks sa ženama u ovih 5 znakova pamtićete dok ste živi, nezaboravne su i posebne smatraju astrolozi

Na području astrologije, veruje se da određeni znakovi Zodijaka poseduju urođenu strast koja je veća od proseka. Intimni odnosi s njima su nezaboravni i posebni

Strast može podstaći najdublje emocije i stvoriti nezaboravne trenutke, a za neke znakove veruje se da je imaju – više od ostalih.

Naime, po astrologiji žene u sledećih pet znakova strastvenije su u intimnim odnosima.

Ovan

Strastvene žene rođene u znaku Ovna poznate su po svom odvažnom i avanturističkom duhu. Njihova neustrašiva priroda javlja se i u spavaćoj sobi, gde željno istražuju nova područja užitka. Žene Ovnovi ne boje se da preuzmu vođstvo, čineći svaki intimni susret uzbudljivim i strastvenim putovanjem. Njihova vatrena energija i spontanost stvaraju naelektrisanu atmosferu, ostavljajući njihove partnere da žude za još.

Lav
Lavovi su prirodno rođeni vođe, a ova se osobina proteže i na njihovu strast. Žene rođene u znaku Lava pune su samopouzdanja i zrače kraljevskom aurom koja osvaja njihove partnere. U spavaćoj sobi, Lavica je teatralna i voli biti u centru pažnje, pretvarajući svaki intimni trenutak u spektakl strasti. Njihova velikodušna i srdačna priroda dodaje posebni sloj intenziteta njihovim romantičnim nastojanjima.

Škorpija
Žene Škorpije često se smatraju najstrastvenijim i najtajanstvenijim osobama Zodijaka. Njihov intenzitet je dubok, a intimnosti pristupaju s osećanjem misterije i intrige. Škorpije su poznate po svom magnetskom šarmu i privlačnoj prisutnosti, pa s partnerom ostvaruju duboku strast. Kada žena Škorpion odluči da podeli svoje najintimnije želje, iskustvo postaje nezaboravno putovanje u dubine senzualnosti.

Strelac
Žene Strelci prirodni su istraživači, uvek traže nova iskustva i pomeraju granice. U carstvu strasti, one donose osećaj avanture koji održava plamen snažnim. Žene Strelci su otvorenog uma i entuzijastične, što ih čini spremnim da isprobaju nove stvari u spavaćoj sobi. Njihov optimizam i slobodoumna priroda stvaraju razigranu i strastvenu atmosferu koja ostavlja upečatljiv dojam na njihove partnere.

Riba
Žene Ribe poznate su po svojoj sanjarskoj i romantičnoj prirodi, a taj kvalitet očigledan je i na području intime. U spavaću sobu, Ribe donose nežnu i empatičnu energiju koja podstiče duboke emocionalne veze. Njihova intuicija omogućuje im da razumeju partnerove želje na dubokom nivou, stvarajući poseban odnos. Žene Ribe unose strast u svoje veze kroz spoj fantazije i istinske emocionalne povezanosti, piše Astrotalk.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopseks
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • abc

    apsolutna glupost. ne postoje dokazi da položaj planeta u trenutku rođenja imaju bilo kakav uticaj na naše živote, pa ni na to kakav će neko biti u krevetu!

  • Sofronije

    Ovan, bilo je jedno iskustvo, zaključak je „Drvena Marija“.Strelac, par meseci, ok, nimfomanka, mogla bi celu noć, sve radi osim gutanja.Ovo ostalo nisam probao.Blizanac za sve radnje, osim za ozbiljnu vezu.Sve radi bez pogovora i bez gađenja.Sve.

    • Roka

      Svaka cast Sofronije,aktivan si na svaku temu o sexu

      • Sofronije

        Šta ću, moram pored sexa malo i da kuckam povremeno.Šta ću, samo iznosim činjenice iz sopstvenih iskustava.Nemam potrebe da lažem ili mažem.

    • Anonimni

      Ahahaha