U ovom horoskopskom znaku rađaju se NAJPOSEBNIJE žene

Znate one žene koje uvek iskaču iz mase i privlače pažnju gde god da se pojave?

Postoje velike šanse da su rođene u znaku Blizanaca jer upravo ovaj horoskopski znak najčešće zrači nekom magnetskom privlačnošću, energijom i odvažnošću. Žene rođene u ovom znaku obično su i vrlo aktivne, vole velika društva i najčešće su ekstrovertne.

Za sebe uvek tvrde da imaju puno prijatelja, ali ono što vam neće reći – isti ljudi brzo im dosade pa vole da menjaju društva.

Žene Blizanci obožavaju flert i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti. One su samopouzdane i svesne svojih vrednosti, a njihov široki opus znanja i visok koeficijent inteligencije retko koga ostave ravnodušnim.

One su najglasnije u društvu, duhovite su i vrlo zabavne, ali nikad ne otkrivaju svoje tajne pa je njihov privatni život prava misterija.

Kada se istinski zaljube, one su spremne da se potpuno predaju muškarcu, a najčešće ih privlače oni koji su im totalna suprotnost – ćutljivi i stidljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    DODAJ I VAGE !

  • Al Zasrah

    Posebne su po tome što na prvom dejtu daju sve, bez trunke stida i srama, ako su u vezi koja im baš nije po volji ili u braku, ne prezaju od toga da prevare partnera niti žale zbog toga.I naravno, majstorice su orala.Za ozbiljnu vezu ili brak nisu nikako, izuzetno su prevrtljive i vole da flertuju na sve strane, a ne vole da ih iko u tome prekorava ili kontroliše, pa veze brzo pucaju.