U ovom znaku najčešće se rađaju preljubnici, vole dvostruki život

Da li ste ikad susreli osobu koja je poput magneta i svojim stavom, izgledom i harizmom osvaja sve oko sebe?

Upravo takav je Lav – neverovatno šarmantan, uvek u središtu pažnje i vešt u umetnosti zavođenja. Lavovi su poput sunca – svojom toplinom i sjajem privlače pažnju svih oko sebe.

Ipak, njihova neodoljiva privlačnost često dolazi s određenom manom. Lavovi vole da budu u centru pažnje i često se brzo zasite. Neutaživa želja za adrenalinom i novim iskustvima dovodi ih u iskušenje da počine preljubu.

Za njih su opasnost i uzbuđenje kao gorivo koje održava njihovu strast za životom.

Kako Lavovi postaju sve svesniji svoje privlačnosti, tako postaju svesni i svoje moći nad drugim ljudima. Oni uživaju u obožavanju koje dobijaju i teško odolevaju iskušenjima koja se pružaju. Njihova slaba tačka leži u egu koji traži stalnu potvrdu i oduševljenje drugih, pa često igraju po rubu vernosti.

Ali važno je napomenuti da nevernost nije svojstvena svakom pripadniku ovog znaka. Iako su Lavovi poznati po sklonosti flertu, mnogi od njih mogu biti stabilni i verni ako se dovoljno angažiraju oko odnosa s voljenom osobom.

Kad sve sumiramo, ljubavni život Lava je poput uzbudljive vožnje – može biti strastvena, divlja i ponekad izazovna.

Uživajte u svim čarolijama horoskopa i zapamtite, prava ljubav i vernost uvek su najvrjedniji darovi koje možete pružiti svom partneru ili partnerki, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskoppreljuba
Komentari (0)
Dodaj komentar