Uticaj Venere

Venera u Ovnu često označava rani brak ili brzoplet i nesrećan brak, posebno u prvoj polovini života. Venera u Biku, označava da samo brak iz ljubavi može biti srećan. U Blizancima – brak iz računa. U Raku – nesrećan porodični život. U Lavu – ran brak i srećan porodični život. U Devici – kasni brak ili brak sa preprekama.

U Vagi – često srećan porodični život. U Škorpiji – nesrećan porodični život. U Strelcu – dupli brak, udovištvo. U Jarcu – kasni brak sa preprekama. U Vodoliji – nekoliko brakova od kojih je srećan samo poslednji. U Ribama – nesrećan porodični život.

Venera u konjunkciji, kvadratu, ili opoziciji sa Saturnom, Uranom, Neptunom, Plutonom, ili Južnim čvorom nagoveštava razvod ili udovištvo, rastanke iz raznih razloga.

Venera u prvoj kući daje brak zbog jakog materinskog instinkta. U drugoj
kući
donosi ženama često neuspešan brak. U trećoj kući, brak sa čovekom
druge nacionalnosti – strancem.

U četvrtoj kući posle razvoda ili udovištva obavezno drugi brak. U petoj
kući
brakovi su rani i brzopleti. U šestoj kući Venera daje brak iz računa.

U sedmoj kući ovde je dijapazon braka veliki od srećnog do nesrećnog, od kasnog do neplodnog, od raznih prepreka do gubitaka dece. U osmoj kući razvod, udovištvo. U devetoj kući brak sa čovekom druge nacionalnosti – strancem.

U desetoj kući brak vezan sa profesijom, obavezama i poslom. U jedanaestoj kući pod uslovom da je Venera dobro aspektovana, brak je srećan. U dvanaestoj kući sve zavisi od aspekata Venere sa drugim planetama i od drugih elemenata horoskopa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Venera
Komentari (0)
Dodaj komentar