Žena u ovom znaku ne prašta PREVARU

Vaš karakter ima veliki uticaj i na vaše ponašanje u ljubavi. Nikako se ne možete svrstati u red žena–robinja, žena koje se povinuju željama i zahtevima muškaraca.

Suviše ste nezavisni da biste mogli podneti da vas neko stavi u kavez. Tražite uzajamno poverenje, koje će obezbediti život udvoje bez scena i večnih sumnji.

Ljubomorni ste, i to pokazujete. Zahtevate jasne odgovore na pitanja. Nije lako vašem partneru kad počne da ih mimoilazi i izbegava.

Ako vas voljeni čovek ili žena prevari, osećate da je vaš ponos povređen, da je ranjeno vaše samoljublje i nećete lako preći preko toga. U tim trenucima s vama nije nimalo lako imati posla.

Samo pod uslovom da naiđete na jak karakter, koji je u stanju da dominira vašim, prihvatićete deo odgovornosti. U svemu želite da imate svoju ulogu, da se u svakoj prilici čuje vaša reč, da se u domaćinstvu nijedno pitanje ne rešava bez vas. Ako nađete čoveka ili ženu slabijeg karaktera od vas, postoji opasnost da partnera veoma lako potčinite. Takva situacija neće vam se svideti, jer u dubini duše niste pristalica takvih veza. Za vas je idealna osoba koji ima jak karakter, koji će vam imponovati.

Vaša odvažnost, entuzijazam, spontanost – igraće veliku ulogu u braku. Nežnost prema voljenom biću javno pokazujete i ono je zbog toga dirnuto. Ali, tražite da i partner pokaže svoja osećanja. U ljubavi, kao i u životu, tražite punu angažovanost. Dajete sve ili ništa: isto tražite i od svog partnera. Iako ste beskrajno plemeniti, ponekad pokazujete znake egoizma: prvo mislite na sebe pa onda na drugog.

Ne volite laži i obmane i to vas dovodi u neprijatnu situaciju. Pošto nerado gledate na one koji imaju suprotno mišljenje od vašeg, ljudi su primorani da vas lažu.

Umete da opraštate. To je velika garancija za sreću u braku. Ako voljena osoba napravi pogrešan korak ili neku nesmotrenost, vi grubo reagujete, eksplodirate. Ali čim se prvi bes stiša, postajete razumni i ne želite da produbljujete razdor niti da se svetite. Ali to ne znači da se odmah, pone­kad, ne svetite. Pristalica ste politike „oko za oko”. Ako otkrijete neverstvo svog partnera, spremni ste da se bacite u zagrljaj prvom muškarcu na koga naiđete.

U braku ste veoma sposobni da kormilo držite u svojoj ruci. Logično rasuđujete, donosite, uglavnom, dobre odluke, porodični budžet vodite na najbolji mogući način. Vaš suprug može biti oslobođen mnogih odgovorno sti. Vi ćete ih hrabro preuzeti na sebe.

Kao majka, ne ponašate se kao kvočka koja oko sebe okuplja piliće. Vaša osećanja prema deci neće izostati, ali ipak ne traćite vreme na to da ih mazite. Želite da izvesne crte svog karaktera prenesete i na njih. Vaše dete ne sme biti slabić jer ste svesni da takav neće dobro proći u životu.

Vi ste, naravno, OVAN (od 21. marta do 20. aprila).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar