Žena u ovom znaku sama sebi KOPA – srce

Vi ste veoma zavodljiva žena, oduvek privlačite pažnju muškaraca. Žele da vam se približe, ali se niko pored vas ne može dugo zadržati. Ne napuštaju oni vas, već vi od njih odlazite. Nijedan od njih, mislite, nije onaj pravi.

A kad se jednom upletete u mrežu ljubavi, to je za ceo život.

Voljenoj osobi poklonićete sva svoja osećanja, ali isto tražite i od nje. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvek pokazati, ali ćete danonoćno patiti. Svojom ljubomorom više ćete naneti boli sebi nego voljenoj osobi.

Ne volite scene i svađe, pa ćete ako imate šta da zamerite svom partneru, radije ćutati i trpeti nego se upustiti u raspravu. Trebalo bi da vaš partner ceni tu osobinu – samo u tom slučaju vaš brak biće harmoničan.

Muža nasilnika ne biste mogli podneti. A ako naiđete na muškarca blage naravi, umećete da učinite sve da pored vas bude srećan. Vama je potreban čovek jačeg karaktera nego što je vaš i veći realista, koji će moći da vam neprimetno pomaže, koji neće isticati svoju snagu i borbenost, koji će u svakoj prilici pružiti podršku.

To može da vam pruži samo čovek širokog duha kao što je vaš i istančanih osećanja.

Ne volite laž i izveštačene ljude i situacije. Volite prirodnost u ponašanju.

Voljenom čoveku svakodnevno ćete činiti male radosti, samo da bi bio srećan. Vaš dom pun je topline i spokoja.

Kao majka, beskrajno ste odani svojoj deci. Trudite se da im ugađate. Zbog toga ona mogu ostati razmažena i neposlušna. Prema njima ste u svakom pogledu popustljivi. Vaspitaćete ih tako da slede vaša shvatanja o životu i ljudima, pa im se može dogoditi da kasnije ne budu srećna. Zato bi bilo bolje da brigu oko dece podelite sa suprugom, koji će u svakom slučaju biti veći realista od vas.

Vi ste VODOLIJA (od 22. januara do 20. februara).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Jedan psihijatar je lepo rekao ljubavi i paznje nikada nije previse,.S tim se slazem pri svakom bliskom odnosu.Naravno da poenta analize vodolije nije na podcenjivanju ljubavi vec iscpljivanju koje nije uzvraceno.Ali i tada mislim da vodolija ne ‘“kopa sebi srce“.vec sledi svoje srce ciji put nije uvek dvosmeran pa deluje nerazumno.I njoj samoj…..PONEKAD.

  • Nataša Gajić

    TEEŠKEE STUPIDARIJE BREEEE……… CIJELE NOVINE!

  • Hohštapler

    Stop ovakvim idiotskim tekstovima iz astrologije.