Današnji datum je poseban: Magični niz 1111 ostvaruje želje ako uradite ovo

Numerolozi ističu da su datumi u kojima postoji niz brojeva zaista magični, posebno ako je to dan u kojem se kriju tri ili četiri jedinice.

Vodeći broj 1 u numerologiji ima važno spiritualno i energetsko značenje, a kada u nizu imamo četiri jedinice, kao što je to slučaj sa današnjim danom – 1.11.2021. onda možete očekivati čudo, smatraju numerolozi.

Broj 1-1-1-1 ukazuje da sve ono što mislite, osećate, čemu se nadate, kakvu energiju emitujete – sve vam se vraća i utiče na vaš život.

Ako ste dopuštali osećanjima ili mislima straha da dođu do vas, ispratite ih tako što ćete pretvoriti te misli i osećanja u one u kojima uživamo, poput ljubavi, sreće i zahvalnosti.

Danas možete očekivati motivaciju, novi početak i otvorena vrata svetlije budućnosti. Ovo je dan kada treba da odvojite vreme za sebe i povežete se sa svojim unutrašnjim ja.

Broj 1111 je savršen poziv za buđenje

1. novembar zrači posebnom energijom i sjajan je dan da nešto novo započnete, potrudite se oko nečega što vam je važno. Počnite sa malim koracima i ne gubite veru – biće dobro, ako verujete da hoće.

Sve će biti lakše ostvariti ako razmišljate pozitivno, a broj 1111 je tu da vas podseti da verujete u sebe i svoj put. Kada se fokusirate na negativne stvari, onda to i privlačite u svoj život. Međutim, pozitivan um stvara povoljnu atmosferu, lakoću života i ostvarenje snova, piše Magazin novosti.

Osim kao sjajan broj za manifestaciju, 1111 je niz koji vam poručuje da vas okružuje ljubav. Vi ste voljeni i znate kako da volite, a ovo vam može otkriti i neke nove horizonte na romantičnom planu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brojdatumnumerologija
Komentari (0)
Dodaj komentar