Otkriva tajne: Šta nam donosi današnji datum, u kom imamo 4 dvojke

Niz brojeva iz datuma 2.2.2020. sam po sebi je posebno zanimljiv, jer je dvojka mesečev broj pa je tako vezana i za prirodu i događanja u njoj, prenose mediji u regionu.

U prirodi je poznato da se za vreme punog meseca javljaju plima i oseka te su zato ljudi rođeni u broju dva osetljiviji pa kod njih takve prirodne promjene izazivaju tešku noć bez sna i to najčešće u detinjstvu kada su skloni mesečarenju, kaže numerologinja Olga Hadjić.

Broj dva je i Zemljin broj, a veže se uz moguće prirodne katastrofe poput zemljotresa, požara i poplava, vremenskih nepogoda. Ali ono po čemu se dvojka najviše ističe jeste da je to jedini ženski broj u numerologiji i uglavnom se odnosi na događaje vezane uz ženski rod. Budući da u datumu 2.2.2020. imamo četiri dvojke vrlo je verovatno da će se danas dogoditi nešto značajno, kod nas ili u svetu, gde će glavni pokretač biti upravo žena.

– Dvojka je vezana za ženske osećaje. Obzirom da posljednjih decenija smo svedoci izopačenju duhovnih i moralnih vrednosti te da je želja za iskrenom ljubavlju doslovno minimalizovana, to posebno pogađa žene dvojke. One su po prirodi izuzetno tolerantne i kako se kaže ‘trpeće’ pa su vrlo često i žrtve zlostavljanja i maltretiranja. Upravo je zato važan ovaj datum jer bi mogao biti vrlo značajan kada je reč o borbi za ženska prava. Bilo bi recimo, idealno, da su se žene organizovale i na današnji dan odlučile da se bore za svoja prava jer bi snaga broja dva mogla doneti pozitivne promene – objašnjava numerologinja.

Ipak, iako je isključivo ženski broj, dvojka se odnosi na sve ljude rođene u tom broju.

– I u muškom svetu imamo dvojke. Muškarci rođeni u tom broju po prirodi su vrlo nesigurni i jako lošeg samopouzdanja te se u mnogim važnim situacijama, kada se od njih iziskuje odlučnost i odvažnost, pokazuju kao slabići. Također, njihova ženska priroda je puno snažnija od muške pa su, što se njihove seksualnosti tiče, skloniji isticati svoju žensku stranu. Ali snaga dvojke često ih odvede i u drugu krajnost pa su takvi muškarci veliki zavodnici, odnosno u narodu takve tipove često nazivaju švalerima. Činjenica je da takvi muškarci lakše i bolje funkcionišu sa ženama.

A s obzirom da je osmica, koju dobijamo sabiranjem dvojki iz ovog datuma, broj Saturna, važno je napomenuti da je ta planeta ljubitelj istine i pravde. Osmica dakle, simbolizuje borbu za istinu i pravdu te bi zato s ovim datumom na videlo mogle izaći dugo čuvane tajne, prenosi 24sata.hr.

Dakle, 2.2.2020. je ključni dan za raščišćavanje sukoba i nerazjašnjenih međuljudskih odnosa među najbližima – partnerima, članovima porodice i prijateljima, dodaje numerologinja, napominjući da će se stvoriti prilike da se neke stvari kažu direktno i otvoreno. A u širem društvenom i političkom kontekstu bi žene pak mogle biti pokretačice otkrivanja afera, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

datumtumačenje
Komentari (0)
Dodaj komentar