Drugo izdanje romana Pas, Ivana Tokina

BEOGRAD – Treća prozna knjiga Ivana Tokina „Pas“ u izdanju „Samizdata B92“ doživela je drugo izdanje što je pokazatelj da ovaj pisac stiče sve veći krug čitalaca:

Prema rečima urednice „Samizdata B92“ Lidije Kusovac „autor iz ugla psa kao sveznajućeg pripovedača, u ovoj knjizi niže priče o suštinskoj sreći, slobodi, ljubavi i čudu života; o lakoći postojanja kada se život posmatra iz drugog ugla, o lepoti svakog proživljenog trenutka, skromnosti i obilju koje vidimo kada zaista znamo da gledamo“ .
Ivan Tokin, nastavila je Kusovac, u ovoj svojoj knjizi iznova osvaja čitaoce neposrednošću, iskrenošću i jednostavnim shvatanjem života.

Napisana je u njegovom poznatom stilskom i jezičkom ključu, lišena suvišnog, lirična i dirljiva, sa esencijom života u svakom svom sloju, ova knjiga osvojiće srca čitalaca toplinom i autentičnošću vodeći ih vešto kroz njihove sopstvene unutarnje svetove – jer ovo nije samo knjiga o psu: ovo je knjiga o čoveku, slobodi, potrazi za srećom i, iznad svega, knjiga o životu samom.
Ivan Tokin rođen je 1971. godine u Beogradu. Radio je kao konobar, šanker, prodavac čokolade, programer, web dizajner, revizor računovodstvenih izveštaja, IT konsultant, fizički radnik, pomoćnik zidara i kopirajter. Kuvao je u nekoliko finih restorana. Od 2009. godine objavljuje kolumne za City Magazine. Povremeno objavljuje tekstove i priče i u drugim novinama. Živi u Beogradu

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar