Džeremi Rener polomio preko 30 kostiju u nesreći

RENO – Američki glumac Džeremi Rener objavio je da je zadobio više od 30 polomljenih kostiju u nedavnoj nesreći kada ga je pregazila snežna grtalica kojom je upravljao.

„Mnogo ljubavi i zahvalnosti svima. Ovih 30 i više polomljenih kostiju će zarasti, ojačati, baš kao što će se produbiti ljubav i veza sa porodicom i prijateljima. Ljubav i blagoslov svima vama“, poručio je Rener poštovaocima na svom instagramu.

Glumac poznat po filmovima „Katanac za bol“ (2008), „Grad lopova“ (2010) i „Bourne: Legacy“ (2012) pre neki dan je otpušten sa lečenja iz bolnice u gradu Reno u Nevadi, gde je helikopterom prebačen nakon nesreće koja se desila 1. januara dok je čistio sneg na putu blizu njegove kuće u oblasti Vaho.

„Jutarnje vežbe i odluke su se promenile ove Nove godine“, naveo je glumac uz sliku koja prikazuje kako mu bolničar rade fizikalnu terapiju dok i dalje leži u postelji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Jadnik, eto šta vam je američki glumac bez CGI efekata u realnom životu.Nula, ma duplo golo, nesposoban za najjednostavnije radnje poput čišćenja snega…