Honorar od „Zemlje Snovije“ Miloradović uplaćuje Zvečanskoj

BEOGRAD – „Zemlja Snovija“, nova knjiga Branka Miloradovića u izdanju Lagune, od danas je dostupna svima koji žele da krenu na metaforično putovanje junaka u svet ispunjen mitskim bićima, a čitav autorski honorar od prodaje prvog izdanja biće uplaćen Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, najavljuje autor.

U središtu Miloradovićeve priče su lekari koji se bore za život čuvenog arheologa profesora Hadžića. Da bi preživeo, on mora da se suoči sa samim sobom i poseti zemlju Snoviju.

„Roman predstavlja put po nepreglednim poljima unutrašnjeg bića profesora Hadžića, uz duhovnu asistenciju devojčice Pele“, otkriva autor knjige Branko Miloradović.

Branko Miloradović je autor romana „Arijadnina nit“, „Iris“, „Klovn“‚ „Belonina deca“, „Čuvari krune cara Dušana“, drame „Altea“, scenarija „Ulica sreće“, koji je nagrađen u Berlinu, posle čega je zvanično pozvan i u Kan. Njegova knjiga za decu „Beogradska mumija“ nagrađena je Dositejevim perom.

Miloradović je član Udruženja književnika Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (6)
Dodaj komentar
  • book shop

    Pisac ovog romana je dobitnik Dositejevog pera za najbolju knjigu Beogradska mumija. U pitanju je jedna od najcitanijih knjiga za decu. Nema on kome sta da dokazuje. Lep gest.

  • Ksenija

    I treba da se reklamira, i pruzi primer i drugima da ucine nesto slicno i humano.

  • Anonimni

    U nehumanoj zemlji kakvoj zivimo svako humano delo je dobrodoslo. Boris

  • Anonimni

    Odlican roman.

    • Ivan

      Ne razumem zasto pisac reklamira roman koji je tek izasao tako sto poklanja u humane svrhe honorar. To je neukusno pominjati posebno jer se daje takvoj ustanovi koja je navedena. Ocigledno pravi marketing na ruzan nacin. Neverovatno cega se sve ljudi sete.

  • Marija

    Roman je jako los, a to sto pisac zeli da uradi humanu stvar je svakako za pohvalu.