Jovan Kolundžija 14. oktobra u CZK „Vlada Divljan“

BEOGRAD – U okviru projekta „U susret beogradskim opštinama“ proslavljeni srpski violinista Jovan Kolundžija održaće četiri koncerta u Centrima za kulturu beogradskih opština Novi Beograd, Palilula, Čukarica i Rakovica, a prvi nastup zakazan je za 14. oktobar u Centru za kulturu „Vlada Divljan“.

Potom slede koncerti u Domu kulture Studentski grad 20. oktobra (20č), Kulturnom centru Čukarica 8. novembra (19č) i u Centru za kulturu Rakovica 19. novembra (20č).

Maestro Kolundžija nastupiće uz klavirsku saradnju svoje sestre, poznate pijanistkinje Nade Kolundžije. Kao umetnik koji kontiunuirano pruža podršku najmlađim kolegama muzičarima, maestro Kolundžija će koncertnu scenu podeliti sa mladim umetnicima, najboljim učenicima beogradskih muzičkih škola: Dr Vojislav Vučković, Kosta Manojlović, Vatroslav Lisinski i Davorin Jenko, koji će nastupiti kao specijalni gosti njegove serije beogradskih koncerata.

Publika će imati priliku da uživa u atraktivnom programu, kompozicijama Sen-Sansa, Leklera, Krajslera, Simeon ten Holta i Nikole Pankrasa Rojea.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar