Koncert soprana Marije Nešić 3. juna u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Sopran Marija Nešić nastupiće 3. juna na koncertu pod nazivom „Istorija jedne ljubavi“, u najstarijoj pozorišnoj zgradi u Srbiji, Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu, saopšteno je iz te ustanove.

Repertoar koncerta, koji organizuje Fondacija „Saša Marčeta“, činiće popularne pesme „O sole mio“, „Granada“ i „Ćitarra romana“, kao i dela čuvenih italijanskih kompozitora Đakoma Pučinija i Nina Rote.

Poznata i dokazana energija i bogati sopran umetnice će približiti atmosferu toplog juga Italije, a publika će na koncertu imati priliku da se upozna i sa muzikom „Maria Orćestra“.

Taj sastav čine – pijanista Milivoje Veljić, harmonikaš Nenad Ljubenović, gitarista Zoran Anić, perkusionista Dmitrij Ivanilov, basista Stevan Bata Kovačević, violinistkinje Jelena Caković Ljubenović i Isidora Dramićanin, violista Ljuba Milovanović i violončelistkinja Jasmina Mima Vrbanić.

Voditelj programa biće glumac Ivan Zekić, a ulaz na koncert je slobodan, uz rezervaciju besplatnih karata, dok je broj mesta ograničen u skladu sa važećim epidemiološkim merama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar