Koncerti i gostovanja Zvezdara teatra u novembru

BEOGRAD – Pozorište iz Beograda Zvezdara teatar tokom novembra će imati nekoliko gostovanja svojih predstava na scenama širom zemlje, ali i u regionu, u Bosni, i zakazana dva koncerta muzičarke Lene Kovačević, stoji na sajtu ovog pozorišta.

Džez pop umetnica Lena Kovačević je rasprodala prvi koncert 10. novembra, a onda su puštene u prodaju karte za 16. novembar.

Kovačević će održati intimno muzičko veče “Dobro veče u pozorištu”, a broj ulaznica je ograničen zbog situacije oko pandemije.

Ovog novembra će pet predstava sa repertoara Zvezdara teatra biti u gostima na raznim festivalima, ili pojedinačnim izvođenjima, uprkos i dalje nepovoljnoj situaciji sa Covidom 19.

Prvi naslov prema kalendaru “Ljubav u Savamali” Ivana M. Lalića, u režiji Darjana Mihajlovića, odlazi već 9. novembra u Centar za kulturu Kostolac.

Provereni tandem mega uspešne duo drame Kormaka Makartija “Voz” Sergej Trifunović i Voja Brajović gostovaće u Centru za kulturu Lazarevac, 16. novembra, a ekipa predstave “Tre sorele” Stevana Koprivice, reditelja Milana Karadžića putuje do Mladenovca, 23. novembra.

Komad “Arzamas” će gostovati 25. novembra na regionalnom festivalu 37. “Pozorišni susreti” u Brčkom, BiH.

Manifestacija “Pozorišni maraton” u Somboru ugostiće 26. novembra ekipu predstave “Generalna proba samoubistva” Dušana Kovačevića, koji potpisuje dramu i režiju, dok glumački kvartet od 2008. godine čine – Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đorđević i Dubravka Kovjanić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar